5 poklona za DAN ZALJUBLJENIH koji će stvarno usrećiti ženu! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

najlepše sitnice

5 poklona za DAN ZALJUBLJENIH koji će stvarno usrećiti ženu! (FOTO) (GIF)

Ovaj dan provedi obavezno uz onoga koga voliš, a ako si singl ulepšaj ga samom sebi
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Mnogi muškarci misle da će skupim poklonom osigurati sreću svoje partnerke na Dan zaljubljenih, ali žene vole i nematerijalne gestove koji im, zapravo, mogu značiti i više od velikog buketa ruža ili parfema. Naravno, ti gestovi bi trebalo da budu deo svakodnevice, a ne potezi za posebne prilike koje se događaju jednom godišnje.

Kakva je vaša veza? 6 razlika između strasti i ljubavi (FOTO)

Muškarci pred sam Dan zaljubljenih često pokušavaju da smisle šta da kupe svojoj boljoj polovini. Ovih 5 ideja u glavama mnogih žena nadmašuje sve poklone...

VIBER DAN ZALJUBLJENIH: Uradi kviz i saznaj koliko si stvarno pijan od ljubavi

foto: giphy

Kompanija Viber povodom dana zaljubljenih lansirala je zabavan i zanimljiv kviz koji će ti „reći“ da li si uopšte zaljubljen i ako jesi, u šta i koliko!

Evo kako da pokrenete ovu zabavu

Da bi posto deo ViberSerbia javnog naloga jednostavno klikni na ovaj LINK. Nakon toga potrebno je da zapratiš ovaj javni nalog, a Viber pametni robot će ti odmah pokrenuti kviz u okviru tvojih viber poruka. I pitanja i odgovori su krajnje zanimljivi, tako da ćeš se silno nasmejati dok budeš rešavao/la ovaj kviz

Širite ljubav preko ViberSerbia i LoveBot!

foto: profimedia

1. Romantična večera

Ne, nije u pitanju večera u restoranu, nego večera kod kuće. Muškarac opasan keceljom i s varjačom u ruci je seksipilan prizor, a kada bi to frajeri znali možda bi se više motali po kuhinji. Bez obzira na to kakve su veštine kuvanja njenog partnera, svaka žena biće srećna ako je on iznenadi večerom koju je sam pripremio.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.