OVAJ JE PRAVI! Samo ovi muškarci imaju 9 navika koje svaka žena OBOŽAVA!
Foto: Shutterstock

9 pravila

OVAJ JE PRAVI! Samo ovi muškarci imaju 9 navika koje svaka žena OBOŽAVA!

Ponekad se čini da takvi muškarci postaju vrsta kojoj preti izumiranje. Zato ne čudi što se ženama srca tope kada naiđu na onoga koji i sitnicom pokazuje da mu je stalo
Objavljeno:

Poklanjaće joj nešto bez nekog razloga Pravi muškarac će to napraviti samo da bi razveselio voljenu ženu. To pokazuje kako je njena sreća njemu izuzetno važna i da je voli gledati nasmijanu. Koja žena ne bi želela takvog muškarca pokraj sebe?

Uvek su spremni zaštititi ženu Pravi muškarac neće dopustiti da mu neko maltretira njegovu ženu ili teroriše nekoga slabijeg od sebe. Jednostavno ne može ostati hladan na takve situacije.

Poljubiće je u čelo, onako usput Napraviće to jer želi da ona zna koliko je voli i da je spreman napraviti sve za nju. Želi joj poručiti da se uz njega može osećati sigurno.

foto: Giphy

Neće dopustiti da žena nosi teške torbe Muškarac koji ide pored žene s rukama u džepovima dok ona tegli stvari iz trgovine, pre bi se mogao nazvati mekušcem nego muškarcem. To pokazuje koliko ne poštuje ženu, koliko je sebičan i koliko ga zapravo nije briga za nju i to kako se ona oseća.

Pomažu ženi da obuće kaput Opet jedna sitnica koja otkriva puno. Pokazuje da muškarac poštuje ženu i želi da se ona uz njega oseća ugodno. Ako pazi na takve sitnice, paziće i na puno ozbiljnije stvari u zajedničkom životu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.