SAMO OVO ZNAČI DA JE MUŠKARAC ODLIČAN U KREVETU: Ako to primetite, odvucite ga U 4 ZIDA
Ljubav, Foto: Profimedia / Andriy Popov / Panthermedia

SJAJNO

SAMO OVO ZNAČI DA JE MUŠKARAC ODLIČAN U KREVETU: Ako to primetite, odvucite ga U 4 ZIDA

Mnogo faktora utiče na to kakav će muškarac biti ljubavnik i hoće li intimni odnos biti dobar ili loš, ali većina će se složiti da je ključna osobina opuštnost.

Objavljeno:

Prema studiji koju je objavio dnevnik „Socioaffective Neuroscience & Psychology“, jedna vrlina ukazuje na to da bi muškarac mogao biti dobar ljubavnik, prenosi Zadovoljna.rs.

Stručnjaci su istraživanjem seksualne prošlosti žena pokušali ustanoviti s kakvim su partnerima imale najbolji seksualni odnos i redovno dosezale vrhunac.

U istraživanju su učestvovale žene do 69 godina koje nisu u vezi ili braku jer su stručnjaci smatrali da bi žene u vezi osećale obavezu dati bolju ocenu svom partneru čak i ako je realno ne zaslužuje.

Seks
foto: Hugo Felix / Panthermedia / Profimedia

Ispitanice su u 70-minutnom testu odgovarale na razna pitanja o svom seksualnom životu, a na osnovu njihovih odgovora istraživači su ustanovili da su najbolji seksualni odnos imale s – duhovitim muškarcima.

Smisao za humor pokazao se kao sjajan pretkazatelj seksualnih veština jer upućuje na to da je muškarac opušten u raznim situacijama, pa tako i onim intimnima, što je važno za dobru komunikaciju između partnera te i dobar seks.

Među drugim kvalitetama našla se i kreativnost. Muškarci koji su kreativni na drugim životnim područjima svoju kreativnost lakše iskazuju i pod čaršavom.

Muškarci s tim kvalitetama pokazali su veći interes za seksualno zadovoljstvo svojih partnerki od muškaraca koji ih ne poseduju.

(Espreso/Zadovoljna.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.