OVO ĆE SVE DA ŠOKIRA! Evo šta MUŠKARCI zaista ŽELE OD ŽENA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

pročitajte

OVO ĆE SVE DA ŠOKIRA! Evo šta MUŠKARCI zaista ŽELE OD ŽENA!

Pogrešno tumačenje muških želja i očekivanja, može samo da izazove probleme

Objavljeno: 17:13h

Koliko muškarci malo znaju o ženama, nije nikakva novost, međutim, slično važi i za drugu stranu.

Zato je zanimljivo pogledati listu najvećih zabluda i laži o tome šta jači pol zaista želi u vezi:

1. Muškarci žele ženu koja je “jedna od momaka”

Možda je to bilo tačno u srednjoj školi i na fakultetu. To su godine kada se možete družiti sa momcima u velikim grupama, družiti se sa nekoliko muških prijatelja i ponašati se kao da su ljubav i posvećenost glupi. Tada situacija prijatelja sa beneficijama može da funkcioniše i svako može da eksperimentiše sa odnosima, dok odrasta.

Ali ti više nisi u školi i odrasli, muževni, zreli muškarci žele ženstvene žene. Žele da se osećaju kao da moraju da se najbolje ponašaju, da bi impresionirali na sastanku. Muškarci se zaljube kada osete da ih određena žena podstiče da budu bolji muškarci, a najbolji način da to urade je da budu uz otmenu, elegantnu, samouverenu damu, koja ne prihvata “druženje sa prijateljima sa povlasticama”, kao zamenu za pravu vezu.

2. Muškarci ne vole emotivne žene

Svi smo čuli kako se muškarci zatvaraju kada žena postane emotivna. Većina žene nazivaju iracionalnim, pa čak i ludim. Međutim, muškarci ne mrze emotivne žene, oni jednostavno mrze kada žena ne može da prenese svoja osećanja na siguran, jednostavan, direktan način.

Ono što muškarci žele je da se osećaju kao da vas čuju, razumeju šta izlazi iz vaših usta, a zatim vam pomognu da se osećate bolje. Kada muškarac može da umiri osećanja žene, oseća se na vrhu sveta. Ali kada se oseća preplavljeno suzama i vriskom, oseća se neuspešno i povlači se.

Par, Veza, Prijateljstvo, Romantika, Ljubav
foto: Profimedia

3. Muškarci vole misterioznu ženu

Ovo je jedno od najvećih pogrešnih tumačenja sveta zabavljanja. Muškarci ne žele da se pitaju ko ste zapravo i šta zapravo radite, kada neuhvatljivo kažete da ste “samo zauzeti”.

Nije dobro da se muškarac oseća nesigurno sa tobom. Zainteresovati muškarca tako što ćete ga držati nesigurnim, neće dovesti do ljubavi. Muškarci žele da budu uhvaćeni u misteriju tvoje ženstvenosti.

Muškarci vole sve te kozmetičke proizvode, empatiju, mekoću, lakoću u izražavanju ranjivosti i raskošnu senzualnost.

4. Muškarci ne cene pametne, zabavne žene

Postoji vreme i mesto za određene vrste šale. Ako su vaše šale više zlobne i bezobrazne, nego ljupke i zanimljive, možda treba da se povučete i bolje pogledate sebe.

Ono što muškarci žele je da se osećaju emocionalno bezbedno sa ženom i da se dobro zabavljaju sa njom. Ako ga vaš smisao za humor stavlja u odbrambeni stav, onda on neće ceniti vaš humor.

5. Muškarci žele samo ono što ne mogu da imaju

Ovo ide uz laž da muškarci vole misteriju. Zreo, posvećeni muškarac, koji traži ženu i želi porodicu, nije zainteresovan da juri za tvojom suknjom. Želi da te poznaje bolje. Muškarci koji žele samo ono što ne mogu da imaju su neodgovorni dečaci.

Ono što muškarci žele je da se osećaju kao da vrede žene sa kojima izlaze. A to počinje od vašeg samopoštovanja. Ako poštujete sebe i ljubazno zahtevate samo njegovo najbolje ponašanje, pravi čovek će se boriti da vam ugodi i trudiće se da vas osvoji. Žena ne mora da igra igrice.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.