"Žene, kad stignemo do KREVETA, najčešće pravite ove GREŠKE" Muškarci NIKAD ISKRENIJI!
Seks, Foto: Profimedia / Andriy Popov / Panthermedia

ZANIMLJIVO

"Žene, kad stignemo do KREVETA, najčešće pravite ove GREŠKE" Muškarci NIKAD ISKRENIJI!

Iako su odnosi apsolutno normalna stvar, postoje teme koje su u našem društvu i dalje tabu.

Objavljeno:

Evo nekih grešaka koje žene prave u seksu, kako muškarci iskreno otkrivaju za CC News.

Plač nakon seksa

Zamislite samo ovaj scenario: on je u ekstazi, i odjednom se okreće, a vi plačete. Ne kažemo da ne možete biti emotivni, ali plač može brzo da pretvori nešto magično u nešto prilično neprijatno i zabrinjavajuće. Sigurno će se uspaničiti i pitati vas šta nije u redu. Uživajte u trenutku, ali ne dozvolite da vas emocije kontrolišu.

Ljutiti se ako on zaspi

Seks izaziva mnogo prolaktina, oksitocina i melatonina, tri hormona odlična za spavanje. Dakle, kada se seks završi i muškarac često zaspi, nemojte se osećati loše, to je samo biologija. Pitate da li izgledate debelo pre, tokom ili posle seksa

Siguran način da ubijete strast? Lako, postavite sledeće pitanje: "Da li izgledam debelo?" Seks je dragocen trenutak za uživanje sa partnerom, ali i za njega da uživa u vašem društvu. Prepustite se i opustite se ako imate obline. Šta nije u redu sa tim?

seks
foto: Dmitri Maruta / Alamy / Profimedia

Lažiranje orgazma

Ovo je najteži zločin koji žena može da počini. Ako lažirate orgazam, on će misliti da je ono što radi ispravna stvar i ponavljaće to svaki put tokom seksa da bi ponovio isti efekat.

Uskraćivanje seksa kao kazna

Vi takođe kažnjavate sebe ako to uradite. Uskraćivanje seksa može biti štetno za vašu vezu i nikuda ne vodi.

Pasivnost

Zauzimanje pasivnog stava prema zadovoljstvu nije pravi put, morate biti aktivni učesnik. Ako bezvoljno ležite, to nije samo neprijatno i frustrirajuće za vašeg partnera, već će vam i otežati postizanje orgazma.

Očekujete da ona zna šta volite, a šta ne.

Svaka žena je drugačija, a postoje erogene zone koje su osetljivije od drugih. Pomozite mu tako što ćete ga na suptilne načine naučiti stvarima koje volite u krevetu. Učenje zona zadovoljstva je korisno i prijatno iskustvo.

Ne razumete zašto je završio pre vas

Ponekad su stvari toliko uzavrele da on ne može da kontroliše svoje biološke impulse i doživi orgazam pre vas. On je već postiđen, tako da nema potrebe da dolivate ulje na vatru kritikovanjem, povlačenjem za lice ili prevrtanjem očima.

Ne preuzimate inicijativu.

Vašem partneru će se dopasti kada s vremena na vreme preuzmete inicijativu. Nema ništa loše kada je neko siguran u svoju seksualnost i zna kako da postigne obostrano zadovoljstvo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.