S OVAKVIM MUŠKARCEM nijedna žena ne želi da bude u vezi, čak i ako je prezgodan!
Muškarac, Foto: Profimedia

DA LI SE SLAŽETE?

S OVAKVIM MUŠKARCEM nijedna žena ne želi da bude u vezi, čak i ako je prezgodan!

Ko bi rekao

Objavljeno:

Jedna ekspertkinja za veze razotkriva kakve muškarce žene ne žele – čak i ako su ‘predivni’. Spisateljica Jana Hoking iz Australije objasnila je zašto žene ne žele muškarce s određenim tipom ličnosti, čak i ako su neverovatno zgodni.

Objasnila je da žene ne žele da budu u vezi s muškarcem koji je ‘prokleto prelep’, ali ‘užasno bljutav’, odnosno blag. Radi se o momcima koji mogu da budu vrlo privlačni, ali bez zanimljive ličnosti.

Jana je u prošlosti izlazila s takvim tipom, ali nije se osećala ispunjeno u vezi.

– Pogrešila sam odabravši takve momke… Dopustite mi da objasnim, bio je jako zgodan. Široka ramena, krupno telo ragbiste i muževno lice. Ali zagrizla bi, metaforički, u njegovu ličnost i otkrila bih da je bezvezan – ističe.

Neobavezna ljubavna veza brzo je propala i Jana se počela da se viđa s nekim ko je potpuno drugačiji. Bio je manje ‘konvencionalno’ privlačan jer je bio malo stariji, niži i pomalo ‘tata’ tip.

Odgovarali su jedno drugom, dopali su im se međusobni karakteri i povezanost koju su imali.

– Shvatila sam da želim da ga impresioniram i što mi se više otvarao o svom životu, to sam više želela da znam o njemu. Bio je pustolov koji je imao razne karijere, voleo je putovanja i književnost. Način na koji su mu oči blistale dok je uzbuđeno pričao o nekoj temi naterao bi me da poželim da se skinem i skočiti pravo u krevet s njim – objasnila je.

Jana je svesna da svako ponekad može da bude ‘prokleto predivan’. Iako se lako možete očarati nekim na prvom sastanku, razgovor i nečija ličnost trebalo bi da ipak budu prioritet, prenosi Dejli Star.

– Iako je prilično lako biti privlačan, s botoksom, teretanom i svim tim stvarima, mislim da je još uvek važno osigurati da jednako naporno radimo na svojoj ličnosti – istakla je Jana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.