MUŠKARCI OVO MRZE KADA IM RADITE U KREVETU: Žene, obratite pažnju!
Seks, Foto: Printscreen

DA LI STE ZNALE?

MUŠKARCI OVO MRZE KADA IM RADITE U KREVETU: Žene, obratite pažnju!

U životu ponavljamo obrasce u beskonačnost, a ponekad smo nesvesni loših obrazaca koje sprovodimo svakodnevno, naročito u krevetu.

Objavljeno:

Seks je prirodna i normalna stvari, ali čak se i danas smatra tabu temom. U idealnom svetu, muškarci i žene bi se potrudili da pomognu svojim partnerima da dožive orgazam i zaborave bar na kratko na svet oko sebe.

Evo nekoliko grešaka koje žene rade u seksu, a koje su brutalno iskreno otkrili muškarci za CC News.

Plakanje nakon seksa

Zamislite samo ovaj scenario: on je u ekstazi, i odjednom se okrene, a vi plačete. Ne kažemo da ne možete da budete emotivni, ali plakanje može brzo pretvoriti nešto čarobno u nešto prilično neprijatno i zabrinjavajuće. Sigurno će se uspaničiti i pitati vas šta nije u redu. Uživajte u trenutku, ali neka vas ne obuzdaju emocije.

Ljutiti se ako zaspi

Seks pokreće gomilu prolaktina, oksitocina i melatonina, tri hormona odlična za spavanje. Dakle, kada seks završi i muškarac zaspi, nemojte se osećati loše ili se ljutiti; to je samo biologija.

Pitanje izgledate li debelo prije, tijekom ili nakon seksa

Siguran način za ubijanje strasti? Lako, postavite sledeće pitanje: „Izgledam li debelo?“ Seks je dragocen trenutak za uživanje sa svojim partnerom, ali i za njega da uživa u vašem društvu. Prepustite se i opustite ako imate obline. Šta je tu loše?

Glumljenje orgazma

Ovo je najteži prestup koji žena može da napravi u seksu. Ako odglumite orgazam, on će misliti da je ono što radi prava stvar i ponoviće to svaki put za vreme seksa kako bi reprodukovao isti efekat na vas.

seks
foto: Profimedia / Andriy Popov / Panthermedia

Uskraćivanje seksa kao kaznu

Kažnjavate i sebe ako to činite. Uskraćivanje seksa može biti štetno za vaš odnos i ne vodi nikuda.

Pasivnost

Zauzeti pasivan stav prema užitku nije pravi put, morate biti aktivni učesnik. Ako bezvoljno ležite, to ne samo da je neprijatno i frustrirajuće za vašeg partnera, nego ćete i vi teže postići orgazam.

Očekujete da zna što volite, a što ne volite

Svaka je žena drugačija, a postoje erogene zone koje su osetljivije od ostalih. Pomozite mu tako što ćete ga na suptilne načine naučiti stvarima koje volite u krevetu. Učenje nečijih zona zadovoljstva je korisno i prijatno iskustvo.

Ne shvatate zašto je završio pre vas

Ponekad su stvari toliko užarene da on ne može da obuzda svoje biološke impulse i dostiže orgazam pre vas. Već se oseća postiđeno pa nema potrebe dolivati ulje na vatru kritikovanjem, pravljenjem grimasa ili kolutanjem očima.

Ne preuzimate inicijativu

Vaš partner će obožavati ako s vremena na vreme preuzmete inicijativu. Nema ništa loše kad je neko siguran u svoju seksualnost i zna kako da postigne obostrano zadovoljstvo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.