OVO MORATE URADITI AKO IMATE VRELU AKCIJU U KOLIMA: Polovina to ne zna!
Foto: Facebook

obratite pažnju

OVO MORATE URADITI AKO IMATE VRELU AKCIJU U KOLIMA: Polovina to ne zna!

Veliki broj muškaraca ne voli seks u autombilu, jer je prostor obično mali i skučen, pa se tu javlja velika problematika – poze i položaji tokom vruće akcije

Objavljeno:

Iako svi žele da se protežu u velikom bračnom krevetu, moramo priznati da ljubavna avantura u automobilu itekako ima svojih čari. Seks u automobilu zbudljiviji je i drugačiji od svega što možete probati, a on se bez preterivanja može smatrati i nekom vrstom javnog ili egzibicionog seksa u blažoj varijanti. Međutim, veliki broj muškaraca ne voli seks u autombilu, jer je prostor obično mali i skučen, pa se tu javlja velika problematika – poze i položaji tokom vruće akcije.

Neki parovi jednostavno ne mogu da se snađu u ovakvim situacijama i ne mogu da nađu poziciju koja im odgovara. Zbog toga smo mi odlučili da vam pomognemo. Pronašli smo najbolje seks poze koje će vam pomoći da u automobilu provedete najbolju noć u svome životu.

Seks
foto: Printscreen/Instagram

1. Ljubavno sedište

Ovo je poza u kojoj definitivno muškarac uživa. Jednotavno sednite na suvozačevo sedište i pustite vašu partnerku da vam sedne u krilo. Noge neka ispruži ka zadnjim sedištima koje će joj služiti kao oslonac. Na ovaj način ćete se prilično ludo provesti.

2. Misionarska na zadnjem sedištu

Ako imate limuzinu ili automobil koji ima prilično veliku zadnju klupu, onda to možete iskoristiti kao kauč. Misionarska poza je jedna od najlakših, pa je totalno izvodljiva na zadnjem sedištu vašeg auta.

3. Kolica

Suvozačevo sedište oborite skroz unazad i lezite na njega. Vaša partnerka noge mora da podigne ka vama, a njene ruke moraju da idu ispod kotrolne table. Na ovaj način položaj njenog tela podseća na kolica, pa se zbog toga ova poza ima ovako simpatičan naziv.

4. Kašika

Evo još jedne poze koju možete primeniti na zadnjem sedištu. Vi i vaša partnerka morate da se okrenete na stranu i ona jednu nogu mora da podigne uvis. Vi ćete zatim, poput kašike, da pokažete zašto toliko volite svoj automobil.

5. Bračni gepek

Ako imate karavan vozilo sa velikim gepekom i sedištima koja se obaraju, možete provesti noć koja se čak može uporediti i sa uživanjem u bračnom krevetu. Kada oborite sedišta i kada maksimlano povećate prostor u gepeku, imaćete mesta za najluđe akrobacije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media