DETALJAN NIMFO HOROSKOP: Žene rođene u ova 3 horoskopska znaka ne možeš da isteraš iz kreveta, nikad im nije DOSTA!
Foto: Andriy Popov / Panthermedia

opasne su

DETALJAN NIMFO HOROSKOP: Žene rođene u ova 3 horoskopska znaka ne možeš da isteraš iz kreveta, nikad im nije DOSTA!

Ove 3 žene Zodijaka obožavaju se*s

Objavljeno:

1. Škorpija

Žene Škorpije imaju veći se*sualni apetit od svih drugih znakova. Njena žestoka i strastvena ličnost vidljiva je u svim aspektima života, posebno u spavaćoj sobi. Se*s sa njom je uvek uzbudljiv, uglavnom zato što voli da isproba nove stvari.

Sve što treba da uradite je da se osmehnete na određeni način, uputite joj „potpisni” pogled ili je dodirnete i ona će odmah razumeti na šta mislite i prihvatiti igru. Ljudi koji uđu u se*sualne odnose sa Škorpijama bolje imaju jak libido i budu spremni da se mnogo znoje u spavaćoj sobi.

Škorpija
foto: Profimedia

2. Ovan

Ovan voli dobar fizički izazov, a nema boljeg izazova od se*sa, zar ne? Se*sualni apetit Ovna pokreće čisti adrenalin. Voli da osvaja, a seks sa njom je uvek pun strasti, igara i eksperimentisanja.

Ovnovi su izuzetno strastveni, što obilato pokazuju u spavaćoj sobi. Čini se da je njihov se*sualni apetit povezan sa nestašlukom i željom za igrom.

Ovan, Horoskop, Sazvežđe
foto: Profimedia

3. Bik

Za ženu Bika dodir je veoma važan u se*su, a pošto voli da se drži za ruke ili stalno dodiruje, njen se*sualni nagon je uvek jak.

Veoma je tvrdoglava i nikada neće priznati da je inicijator se*sa, ali oboje ste svesni da vas ona uvek iskušava i indirektno aludira na se*s. Njen se*sualni nagon je fizičke prirode, pa obratite pažnju na dodirivanje, milovanje, pa čak i senzualnu masažu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.