HOROSKOP ZA SUTRA ĆE VAS OSTAVITI U ČUDU: Evo šta su vam zvezde spremile za 30. SEPTEMBAR!
Horoskop, Foto: Profimedia

VAŽNO

HOROSKOP ZA SUTRA ĆE VAS OSTAVITI U ČUDU: Evo šta su vam zvezde spremile za 30. SEPTEMBAR!

Evo kakve planove zvezde pripremaju za sutra

Objavljeno:

Ovan Tokom ovog dana sve se rešava pod uticajem vase ljubaznosti. Bićete dobro raspoloženi zbog dobrog odnosa sa porodicom i to vas najvise ispunjava u tom smislu. Novac moze biti veliki problem.

Bik Danas cete resavati stvari iz prošlosti koje su ostale nerešene. Budite mudri kada donosite nove poslovne odluke. Zdravlje je u problemu i zato povedite računa o imunitetu.

Blizanci Tvrdoglavo ćete braniti stavove i ponašanje svoje, ali problemi ipak su na sve strane. Do kraja dana mogući su kratkotrajni razgovori i sukobi sa članovima porodice.

Rak Danas ste bas poslovno aktivni i to zahvaljujući sigurnom stavu koji ćete zauzimati narednih dana. Odnos sa partnerom se popravlja i to zbog vaseg odnosa koji je pun ljubavi.

Lav Veoma ste dobro raspoloženi jer cete biti deo jako dobrog i kvalitetnog poslovnog projekta. Do kraja dana povoljne uslove placanja u vezi novih poslovnih transakcija.

Devica Vi se divno ponasate prema drugima i to ce ljudi ceniti, postovaće vas i dobićete mogucnost ga poslovno napredujete. Posebno to vazi za odnos sa osobom u znaku Lava.

Vaga Bicete tokom dana veoma ranjivi i osetljivi zbog drugih. To se najvise odnosi na loše odnose sa osobom koja vas je povredila pre par meseci. Obratite pažnju na sebe i svoje emocije.

Škorpija Tokom dana mogući su problemi sa kičmom i zbog toga nećete moći da previše radite. Osoba u znaku Lava on je velika poslovna podrška. Porodica je veoma bitna za neke buduce odluke u vezi prostora gde živite.

Strelac Danas se ponašate veoma detinjasto i to najviše utiče negativno na vas odnos na poslu. Potrudite se da budite aktivni u razgovoru sa nadređenima jer od toga vam zavisi napredovanje koje sledi.

Jarac Previše prostora dajete osobama koje uopšte nisu bitne. Snažno i emotivno ćete reagovati kada su u pitanju odnosi u porodici zbog neke neprijatne situacije iz prošlosti.

Vodolija Mesec aktivira vaše polje komunikacije i zbog toga ste ceo dan u razgovorima sa ljudima. Na kraju dana imate povoljne vesti koje se odnose na vaše poslovno angažovanje iz prethodnog perioda.

Riba Vaša najveća snaga jesu vaše emocije i vaša empatija. Potrudite se danas da se okrenete malo više sebi koliko god da vas dotiču tuđi problemi. Moguci problemi sa spavanjem.

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.