ŽENE, OVE 3 SE*S TAJNE PRAKTIKUJU GLUMCI U FILMOVIMA ZA ODRASLE: Za JEDNOM ćete ODLEPITI čim je PROBATE
Odnos, Foto: Profimedia

STRASTI

ŽENE, OVE 3 SE*S TAJNE PRAKTIKUJU GLUMCI U FILMOVIMA ZA ODRASLE: Za JEDNOM ćete ODLEPITI čim je PROBATE

Mada muškarac želi da pleše „horizontalni tango“, žene se ponekad ponašaju kao da je to jedan od zadataka koji moraju da urade

Objavljeno: 18:48h

Poznato je da pornografija i seksualne aktivnosti „običnih ljudi“ nisu ni slične. Ipak, neke stvari iz filmova za odrasle mogu poslužiti kao inspiracija, i to uglavnom ženama.

1 / 5 Foto: Profimedia

Pokažite entuzijazam

Mnoge žene su naučene da seks ne treba da im bude na vrhu prioriteta. Kada muškarac želi da pleše „horizontalni tango“, žene se ponekad ponašaju kao da je to jedan od zadataka koji moraju da urade. Nešto poput peglanja. Posle izvesnog vremena biće sve jadnije. Preuzmi inicijativu, da te on ne bi uvek molio za seks.

Govori glasnije

Seks
foto: Profimedia

Vaš seksualni život je rutina. Nije loše, ali znate da može mnogo bolje. Govori, 21. vek je. Zaboravite stare glupe priče. Činjenica da volite seks dokazuje da ste normalni i da ne treba da se stidite da tražite više. Reci mu šta želiš. Slobodno uzdahnite u krevetu. Recite „jauuu“ kada je nešto dobro i „nije tako“ kada nije u redu. Možete probati i prljavu priču. Budi glasna.

Seks
foto: Profimedia

Seks nije usluga partnera

Da li imate oralni seks za rođendan ili neku posebnu priliku? Što je još gore, kažete mu da ćete probati pozu ako je dobar i uradi ono što tražite. Za dobar i zdrav život potreban je seks koliko i hrana. Bar ne morate da ga čuvate. Ako znate da vaš partner nešto voli i želi, dajte mu to. Niko ne voli da se njime manipuliše, posebno seksualno.

(Espreso / Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.