"IMALI SMO SVE ČEŠĆE SE*S, A ONDA SE DESILO OVO": Otac priznao AFERU, kad čujete s kim slošiće vam se
Ilustracija, Foto: Printscreen

brak

"IMALI SMO SVE ČEŠĆE SE*S, A ONDA SE DESILO OVO": Otac priznao AFERU, kad čujete s kim slošiće vam se

Situacija u kojoj vam dete iz torbe vašeg muža donosi brushalter koji uopšte nije vaš je sama po sebi šokantna, a ono što je usledilo bilo je još gore!

Objavljeno:

Mnogi parovi se suočavaju sa ne toliko sjajnom sutuacijom da hemija splasne posle dosta zajednički provedenih godina. To se desilo i ovoj ženi (36) koja je na sve načine pokušavala da rasplamsa davno ugašene strasti kod svog supruga (38), ali bez mnogo uspeha. Oni su već 10 godina bili u braku u kom su dobili sinove koji sada imaju 3 i 5 godina.

Kao šlag na torti stariji sin se jednog popodneva pojavio vukući nešto iz tatine poslovne torbe. Kada je doneo mami, imala je šta i da vidi, u pitanju je bio brushalter, ali ne njen.

Suočen sa bezizlaznom situacijom suprug joj je priznao da se kod njega hemija načisto ugasila i da je pokušao da je nađe kod druge žene, ne bi li na taj način "spasao" brak.

Brushalter
foto: Profimedia, Ilustracija

- U pokušaju spašavanja našeg braka, on me je za nedelju dana ostavio zbog žene od 28 godina, koja mu je koleginica i na koju sam oduvek sumnjala

Međutim odbegli suprug se brže vratio nego što je pobegao. Za kratko vreme je pitao da li može da se vrati u kuću iako se iz nje iselio i da pokušaju opet.

- Dopustila sam mu da se vrati, imali smo češće seks i sve je počelo da se vraća u rutinu, dok mi jednoga dana nije rekao da on ipak ne može “na dugme” da se ponovo zaljubi u mene i da je pokušao, ali ne ide. Predložio mi je da ipak ostanemo u braku zbog dece. Bliži se njegov rođendan, obećao mi je da nije sa njom, ali ne znam šta da radim - požalila se ova žena na Internetu.

(Espreso/Srećna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.