MUŠKARCI, 1 DETALJ NA GRUDIMA ŽENE POKAZUJE DA LI ĆE VAS PREVARITI: Dobro se ZAGLEDAJTE, ovo će MNOGE ŠOKIRATI
Grudi, Foto: Profimedia

KO BI REKAO

MUŠKARCI, 1 DETALJ NA GRUDIMA ŽENE POKAZUJE DA LI ĆE VAS PREVARITI: Dobro se ZAGLEDAJTE, ovo će MNOGE ŠOKIRATI

Istraživači su ispitali 1.000 žena koje su imale afere, kako bi otkrili veličine grudi onih koje bi u najvećoj meri prevarile svog partnera

Objavljeno: 18:25h

Čuli ste verovatno za izreku da "veličina je bitna", a koja se najčešće odnosi na muški polni organ? Brojna istraživanja su pokašala da odgovore na pitanje koja veličina "ponosa" je idealna. A šta ako je veličina bitna i kod žena?

Istraživači su ispitali 1.000 žena koje su imale afere, kako bi otkrili veličine grudi onih koje bi u najvećoj meri prevarile svog partnera.

1 / 4 Foto: Profimedia

Jedno nedavno istraživanje pokazalo je da su žene sa velikim grudima vernije svom partneru i da nemaju potrebu za nekim drugim.

Studija je otkrila da samo 31% njih ima "veliko poprsje", odnosno veličinu korpe od D do G, te su one kao i sa veličinom F najmanje sklone varanju.

Prevara
foto: Profimedia

S druge strane, mnogo je veća verovatnoća da su svoje partnere varale žene sa manjim grudima, čija je se korpe između A i C veličine.

One sa grudima veličine B bile su najnevernije, čak čineći 35% od 1.000 anketiranih.

Prema ovom istraživanju, žene sa manjim grudima su sklonije aferama u poređenju sa damama čije poprsje je pozamašno. A zbog čega je to tako, ostaje da se pitamo.

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.