OVA REČENICA MUŠKARCE PREVIŠE PALI U SE*SU: Žene, JEDVA čekaju da je ČUJU, nećete VEROVATI šta je u PITANJU
Odnos, Foto: Profimedia

AKCIJA

OVA REČENICA MUŠKARCE PREVIŠE PALI U SE*SU: Žene, JEDVA čekaju da je ČUJU, nećete VEROVATI šta je u PITANJU

„Rezultati su pokazali da emocionalna sklonost većinu najviše napaljuje“, komentarisao je portparol firme koja je organizovala istraživanje

Objavljeno:

Engleski trgovci seks-igračkama „EdenFantasys.com“ ispitali su oko 2000 odraslih osoba o tome šta ih najviše privlači ili odbija za vreme seksa. Sa zadivljujuće visokim procentom (čak 76%!) ispitanici su na drugo mesto stvari koje ih najviše uzbuđuju u krevetu postavili jednostavne reči: „I like that!“

Jedino što su smatrali erotičnijim bilo je ljubljenje po vratu. Seks-igračke, seksi donji veš, međusobno se skidati – sve to nije toliko seksi kao što je uverljivo „To mi se sviđa!“ ili „To mi je seksi!“, tvrdi većina ispitanika.

1 / 8 Foto: Profimedia

„Rezultati su pokazali da emocionalna sklonost većinu najviše napaljuje“, komentarisao je portparol firme koja je organizovala istraživanje.

„Daj mi!“, „Želim te!“, „Taaakooo si vruć!“ i naravno „DAAA!“ – takve reči se čuju ili za vreme seksa ili kad vadiš upravo pečene kolačiće iz rerne. I naravno da su u obe situacije prikladne!

seks
foto: Profimedia

Doduše, kod seksa postoji jedna rečenica koja na mnoge ljude deluje još više motivišuće od navedenih, pokazali su rezultati jednog britanskog istraživanja. Ta rečenica glasi: „To mi se sviđa!“

Seks
foto: Profimedia

Iznenađujuće: kod muškaraca je verbalna motivacija sa 78 odsto bolje prošla nego kod žena (74 odsto). Na primer, kod muškaraca je verbalna potvrda „To mi se sviđa!“ u rangu oralnog seksa ili skidanja partnerke, prenose mediji.

Ruku na srce, od jednog „To me pali!“ za vreme seksa nećemo doživeti višestruke orgazme ili jednim udarcem rešiti eventualne probleme s postizanjem orgazma. Ali takve i slične izjave daju nam sigurnost. Osim toga, to je toliko jednostavno da vredi isprobati!

(Espreso / Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.