4 načina da nastaviš dalje sa životom posle teškog raskida! (FOTO) (GIF)
Foto: Thinkstock

šta kada se osećaš odbačeno?

4 načina da nastaviš dalje sa životom posle teškog raskida! (FOTO) (GIF)

Biti neprihvaćen boli, nezavisno od toga da li se radi o frajeru koji vas ne ferma ni dva posto ili novoj popularnoj devojci u društvu kojoj niste simpatični
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Odbacivanje boli, ali nas tera nas razmišljanje o sebi. Takve situacije možete preokrenuti u svoju korist i izaći iz njih kao bolja osoba. Biti neprihvaćen boli, nezavisno od toga da li se radi o simpatiji koja vas ne ferma ni dva posto ili novoj popularnoj koleginici kojoj niste simpatični.

Spojite dlanove i saznajte sve šta vas čeka u ljubavi i braku! (FOTO)

To ne znači da se nikom ne sviđate ili da niste bitni. Jednostavno, stvari u životu ne mogu baš uvek da kliknu kako vama odgovara. Iako boli, odbacivanje je nemoguće izbegavati. Ako bi ga stalno izbegavali, ko zna koliko bi lepih stvari u životu propustili jer ste se plašili da vas neko neće prihvatiti ili da niste dovoljno dobri!

foto: giphy

Bolje je nositi se s odbacivanjem, pa čak iako je u pitanju dugačka veza:

1. Budite objektivni

Ako vas jedan prijatelj nije zvao na rođendan, ne znači da vas svi mrze. Recite sebi - OK, ovaj put me nisu pozvali. Ko zna šta je razlog, ali šta je tu je, naći ću drugi način za zabavu ovog vikenda. Uostalom, u društvu vas ima mnogo i sigurno vas neko voli, zar ne?

foto: Profimedia
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.