3 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE IMATI NAJVIŠE SREĆE U LJUBAVI TOKOM OVE NEDELJE: Očekuje ih prijatno iznenađenje
Ljubav, Foto: Profimedia

ASTROLOGIJA

3 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE IMATI NAJVIŠE SREĆE U LJUBAVI TOKOM OVE NEDELJE: Očekuje ih prijatno iznenađenje

Za tri znaka horoskopa ovo je posebna nedelja koja im donosi sreću u ljubavi.

Objavljeno:

Ove nedelje (od 18. do 24. jula) saznaćete o partneru sve što vas je mučilo i bićete više nego prijatno iznenađeni, piše "Yourtango".

Trentno se dešava jedan veoma važan tranzit za ljubav, Venera je u Raku, Mesec u Ovnu, sezona Lava je na pomolu.... Ovo je idealno vreme da uradimo stvari koje nikada do sada nismo uradili.

Desiće se veliki koraci u ljubavi kao što su veridbe, a biće i žestokih izjava ljubavi i strasti.

Za tri znaka horoskopa ovo je posebna nedelja koja im donosi sreću u ljubavi.

1 / 8 Foto: Profimedia

Lav

Konačno stiže deo leta kada ste svoji, kada proslavljate rođendan i kada osećate da vam moć teče kroz vene. Vaša ljubav se oslobađa i življa je nego ikad. Vaš partner će najviše osećati prednosti ovog vašeg novog osećaja. Sve što vam je bilo potrebno ova nedelja će se pokrenuti.

Ovo je preporod za vas budući da ste već neko vreme u padu jer se ne nosite dobro sa depresivnom mirnoćom sezone Raka koja prestaje krajem ove nedelje.

Par, Ljubav
foto: Profimedia

Vaga

Uvek ste bili sprecifični kada su u pitanju ljubav i partner kojeg birate, a ova nedelja će vas podsetiti na nekoga ko ume da izmami vaš osmeh. Stara ljubav vam se vraća u život, a vaša sećanja na nju su toliko lepa da vam se vrti u glavi od pomisli da možete nešto da pokrenete s njom.

Raskid se desio davno, ali ste ostali u dobrim odnosima i nastavili ste dalje kako biste iskusili nešto novo. Čini se da će ova nedelja da vas stavi na put jedno drugome, pa sve postaje još zanimljivije.

Ljubav
foto: Profimedia

Škorpija

S vremena na vreme svako od nas oseti neki klik koji označava da su se neke stvari promenile, nepovratno. Ovo je nešto što ćete osetiti ove nedelje jer izgleda da ste preboleli nekoga iz svoje prošlosti.

Možda ste trenutno u novoj vezi s nekim koga mnogo volite, ali nikada niste bili u mogućnosti da mu se potpuno predate jer ste se držali prošlosti, ali sada je vreme da na sve to zaboravite.

Osetićete apsolutni pomak u svojoj svesti, bremena prošlosti više nema i to više nema nikakvu važnost za vas.

Sada ste konačno spremni da date sve od sebe osobi koja je jedva čekala da ovaj trenutak dođe.

(Espreso / Yourtango)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.