EVO KAKO DA DOŽIVITE JAČI ORGAZAM: Isprobajte ovih 6 stvari i VRIŠTAĆETE!
seks, Foto: Printscreen/Instagram

SJAJNO JE

EVO KAKO DA DOŽIVITE JAČI ORGAZAM: Isprobajte ovih 6 stvari i VRIŠTAĆETE!

Snažna zadovoljstva u krevetu počinju u umu. Pojačajte užitak uz nekoliko korisnih, a ne previše zahtevnih saveta, pa ćete uživati svim čulima...

Objavljeno: 22:44h

Leto je mnogima glavna inspiracija za strastvene igrarije. Bilo da ste sami ili imate partnera, visoke temperature iskoristite za prepuštanje zadovoljstvima.

Čak i najsramežljivijima tokom letnjeg perioda popuste kočnice. Kako biste užitak imali na pravi način, pojačajte strast uz nekoliko korisnih, a ne previše zahtevnih saveta. Uživaćete svim čulima.

Hrana i piće

Losos, haringa i sardine sadrže mnogo omega-3 masnih kiselina. Ovaj spoj pomaže u jačanju kardiovaskularnog sistema, pa ćete dobiti veći protok krvi, a samim tim ćete i brže doći do uzbuđenja. Omega-3 takođe mogu povećati želju, držeći vas fokusiranim na zadovoljstvo partnera. Jedna čaša vina, jedna čaša žestokog pića ili jedan koktel mogu poboljšati šanse za vrhunac jer piće podiže samopouzdanje i pomaže u podizanju raspoloženja. Čaša soka od nara takođe povećava libido.

Vitamini

Možete li popiti čarobnu pilulu i učiniti svoj užitak u intimnim odnosima trajnijim? Nažalost, ne. Ali neki vitamini i minerali mogu u tome pomoći. Kod žena se pokazalo da vitamin B kompleks, L-arginin i cink (uzimani zajedno) pomažu u oživljavanju želje za intimnim odnosima. Kada su u pitanju muškarci, posebno oni koji imaju problema sa prebrzim vrhuncem, pomoću dodataka ishrani mogu neutralisati ovaj problem. Dodaci koji sadrže blage anestetike mogu vam pomoći kako biste dobili malo vremena. Pre konzumiranja konsultujte se sa stručnjacima kako ne biste preterali u konzumiranju i imali neželjena dejstava.

seks
foto: RTS Printscreen

Igranje igrica podstiče želju

Želite prirodno povećanje nivoa testosterona? Isprobajte borbu jastukom, strip poker ili proverite ko će se brže svući. Svako takmičenje, nadmetanje - uključujući izazivanje partnera u onlajn igri može povećati količinu testosterona. Istraživanja su pokazala da muškarci koji se igraju igricama duže od sat vremena dnevno imaju manje šansi da pate od preranog vrhunca.

Opuštanjem do vrhunca

Snažna zadovoljstva u krevetu počinju u umu. Stres i anksioznost najčešći su razlozi zbog kojih žene ne doživljavaju vrhunac. Tantričko disanje pre vođenja ljubavi može vam pomoći da od umornog dođete do energičnog. Udahnite kroz nos četiri sekunde, zadržite dah sedam sekundi, a zatim osam sekundi izdišite kroz usta. Ponovite tri puta. Kada je reč o muškarcima, pokušajte stvoriti intimnu vezu pre odlaska u krevet kako biste lakše primetili i uskladili nivoe uzbuđenja vaše partnerke. Najlakši način je gledanje u oči. Sedite ili lezite okrenuti prema partnerki i gledajte je u oči 30 sekundi, primetićete kako se u njoj budi vulkan strasti.

Posvetite se predigri

Dobra predigra je već pola puta do intenzivnog zadovoljstva. Većini žena do vrhunca je potrebno oko 14 minuta (muškarcima samo četiri minuta) i mnogo je veća verovatnoća da će žene postići vrhunac ako erotski susret uključuje senzualno ljubljenje, ručnu stimulaciju i oralno zadovoljstvo. Nemojte se osećati krivima što vam je potrebna dodatna stimulacija - pokažite partneru koliko uživate u njegovoj pažnji. Kod muškaraca je situacija malo drugačija. Predigra je bitna, ali ne mora se uvek dogoditi pre intimnog odnosa. Ako osetite kako vaše uzbuđenje prebrzo raste tokom predigre, priuštite partnerki zadovoljstvo rukama ili ustima dok se ne sinhronizujete i dođete do istog nivoa uzbuđenja. Posle se samo prepustite plimi strasti do duboko u noć.

Poze su bitne

Bezbroj je intimnih poza, te se ne libite da ih istražite. Pronađite onu koja vam najviše odgovara kako biste se osećali prijatno. Ipak, imajte na umu kako neke od njih mogu mnogo više da utiču na vaš libido i intenzitet zadovoljstva. Za žene najbolji je izbor takozvani "doggy style", kao i poza u kojoj je žena gore. Tada dolazi do jače stimulacije kritične tačke, te je i vrhunac snažniji. Snažni muški vrhunci dolaze uz nežne i senzualne stimulacije celog tela. Usredsredite se na partnera i obostrani užitak će doći. Posvetite se jedno drugome, to je jedini i najtačniji recept za višestruka zadovoljstva.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.