RAZLOG ĆE VAS ŠOKIRATI: Zašto muškarci žele više se*sa zimi?
Foto: Shutterstock

opala!

RAZLOG ĆE VAS ŠOKIRATI: Zašto muškarci žele više se*sa zimi?

Online zabavljanje aplikacija Luxy provela je malo istraživanje na 1000 muškaraca, kako bi saznala zašto neki od njih, više od single žena, žude za romantičnim zimskim noćima u dvoje

Objavljeno:

Otkrilo je to jedno nedavno istraživanje provedeno na 1000 muškaraca.

Online dejting aplikacija Luxy provela je malo istraživanje na 1000 muškaraca, kako bi saznala zašto neki od njih, više od single žena, žude za romantičnim zimskim noćima u dvoje, obzirom da je kalendarski gledano još uvek zima.

foto: Shutterstock

Tako je svaki peti muškarac priznao kako je s parkom ostao duže nego što bi inače, samo kako bi izbegao samoću tokom hladnijih meseci.

"Muškarci su vrlo uzuđeni oko činjenice da su slobodni ttokom letnjih meseci, ali emocionalna i seksualna praznina zimi nije im nimalo prihvatljiva, jer se osećaju jako usamljeno", otkrila je ljubavna stručnjakinja Rachel A. Sussman.

Osim toga, otkriveno je i kako su muškarci napaljeniji zimi, jer ispod nekoliko slojeva tople odeće, ne vide žensko telo kao leti, iako je uvreženo mišljenje kako obožavaju videti što manje krpica i što više kože.

Na pitanje kako prepoznati da partner ima ozbiljnije namere, od samo preživeti zimu s nekim u naručju i krevetu, Rachel otkriva. "Ulazi li on u detalje kada vam govori zašto mu se sviđate? Uz to, ako izlazite na uobičajene sastanke, a niste stalno na njegovom kauču ili u krevetu, imate šanse za nastaviti druženje i u proleće."

Zanimljivo...

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.