STAVLJAO JOJ JE OVO U USTA TOKOM SE*SA: Odvratno je i NEHIGIJENSKI
Seks, Foto: Profimedia

JEZIVO

STAVLJAO JOJ JE OVO U USTA TOKOM SE*SA: Odvratno je i NEHIGIJENSKI

Devojka je ostala iznenađena, kada su joj i bivši i sadašnji partner tražili da joj pljulju u usta tokom intimnog odnosa

Objavljeno: 12:55h

Devojka je ostala iznenađena, kada su joj i bivši i sadašnji partner tražili da joj pljulju u usta tokom intimnog odnosa Na jednom sajtu, koji se bavi upravo objavljivanjem ispovesti, pojavila se poruka devojke, koja je privukla dosta pažnje:

- Dođavola kakva je to nova moda da se tokom odnosa partneru pljuje u usta? Ovo sam doživela i sa bivšim i sa sadašnjim partnerom, odakle im to pitam se? Ili sam možda samo ja staromodna, ne znam više gde su postavljene granice i da li ih uopšte ima - pita se ova devojka, a komentari su odmah počeli da se nižu:

- Svašta, prvi put čujem, al da sam to nekad doživela taj isti bi bio već bivši!

1 / 8 Foto: Printscreen/Instagram

- Smatram da se fetiši unapred moraju raspraviti i dogovoriti. Meni je devojka rekla da joj pljunem u usta, jako davim i ošamarim. Šamaranje ne mogu, ostalo nije problem.

- Svako ima razne fetiše, ja prva. Potreban je pristanak. Iako volim da me se ulema od batina, da me dečko udari bez prethodnog dogovora, ostavila bih ga. - Uče iz pornića. Čudo to da se svaki takav tip ponaša na isti način. Prvo je bilo davljenje i udaranje, sad ova moda. Doživela sam, odmah mi je bilo jasno odakle se tip naučio. Naravno ni reč da pita šta ja želim. Ima od toga 3-4 godine. Bljak

Šta vi mislite o ovome, da li je u pitanju fetiš, uticaj od pornića ili nešto treće?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.