ANJA JE NA SOPSTVENOJ VERIDBI DOŽIVELA ŠOK ŽIVOTA: Otišli na skriveno mesto, a reči jedne ŽENE joj promenile život
Ilustracija, Foto: Printscreen

AU!

ANJA JE NA SOPSTVENOJ VERIDBI DOŽIVELA ŠOK ŽIVOTA: Otišli na skriveno mesto, a reči jedne ŽENE joj promenile život

Pomenuti prijatelji, koji su sa njima otišli u Glastonberi, došli su spremni za šou

Objavljeno:

Gej par iz Velike Britanije Anja i Megan zaprosile su jedna drugu u isto vreme. Prethodno su obe zajedničkim prijateljima ispričale svoj plan koji je rezultirao poprilično smešnom uspomenom.

Dve žene iz Bornmuta nedavno su u poverenju rekle svojim prijateljima da planiraju da zaprose jedno drugo na muzičkom festivalu u Glastonberiju, a oni su morali da čuvaju tu tajnu.

– Upoznali smo se u noćnom izlasku, preko prijatelja jednog prijatelja, i zajedno smo sedam i po godina – rekla je Anja, a prenosi Samerset lajv.

Ona je ispričala kako je sve isplanirala i o tome obavestila nekoliko ljudi, ali nije znala da im je istu maltene stvar ispričala Megan.

– Otišli ​​smo na malo tiho mesto u blizini, daleko od svih gužvi jer sam želela da to bude potpuno privatna stvar. Postavila sam pitanje i Anja je rekla “To sam ja htela da pitam!” – Rekla je Megan medijima kroz smeh.

Pomenuti prijatelji, koji su sa njima otišli u Glastonberi, došli su spremni za šou. Oni su postavili transparent preko svog šatora i napravili srećnom paru šarene lente.

(Espreso / Times now news)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.