ISPRIČALA KOLIKO JOJ TRAJE SE*S SA KOMŠIJOM, PA POMENULA I DECU: "Bila sam iscrpljena"
Foto: Profimedia

ISPOVEST

ISPRIČALA KOLIKO JOJ TRAJE SE*S SA KOMŠIJOM, PA POMENULA I DECU: "Bila sam iscrpljena"

Razgovarala je s cimerom u kojeg je zaljubljena, no oboje su se složili da je nastao haos i da trenutno ne mogu ništa da učine

Objavljeno: 13:13h

Kada se naša deca igraju na trampolinu u vrtu, ja skakućem okolo sa svojim komšijom u njegovom krevetu. On ima 32 godine i samohrani otac je devojčice od devet godina. Ja sam udata žena od 45 godina i imam tri kćeri - napisala je jedna žena za The Sun.

Tokom pandemije, preselili su se u novu kuću. Bila je iscrpljena, radila je puno radno vreme i sređivala kuću te brinula o deci. Pa kad je videla oglas za bolje plaćen posao koji se radi od kuće, odlučila se na to.

- Kada sam rekla svom mužu da sam dobila posao, bio je toliko razočaran i manje zainteresovan za mene, a više za svoj mobitel. No, moj komšija je bio jako uzbuđen za mene i pozvao me da proslavimo uz piće. Naš razgovor se brzo pretvorio u flert, a zatim i u seks. Sada, naša veza traje već godinu dana - nastavila je.

Seks
foto: Printscreen

- Možete izgubiti sve ako imate aferu. Ako se ne slažete sa svojim mužem, onda je vreme da se pozabavite time umesto da trčite u zagrljaj nekog drugog. Pronađite miran trenutak da mužu kažete da biste želeli da se on više zanima za vas i setite se zašto ste u braku. Predložite neke večeri u kojima on pomaže s devojkama, a onda imate zajednički obrok, bez mobitela - odgovorila joj je Deidre.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.