OVA POZA GARANTUJE ŽENAMA NAJJAČI VRHUNAC U SE*SU: Svi ste je bar 1 isprobali, od sad se nećete SKIDATI SA NJE
Foto: Profimedia

savet stručnjaka!

OVA POZA GARANTUJE ŽENAMA NAJJAČI VRHUNAC U SE*SU: Svi ste je bar 1 isprobali, od sad se nećete SKIDATI SA NJE

Poznata je činjenica da muškarci češće postižu orgazam od žena. Prema podacima iz najveće američke studije seksualnog ponašanja, orgazam postiže 91 odsto muškaraca, a samo 64 odsto žena.

Objavljeno: 12:13h

O ključu zadovoljavanja žena i dalje se vode rasprave. Neki stručnjaci tvrde da je bitna stimulacija klitorisa, dok drugi kažu da je oralni seks neophodan!

A koje seksualne poze su najbolje za ženski užitak?

Ako ste isprobavali gimnastičke poteze u spavaćoj sobi kako biste zadivili svog partnera, verovatno ste gubili vreme.

„Pokušaji izvođenja komplikovanih akrobacija odvlače vam pažnju od samog seksa i stavljaju fokus na održavanje balansa umesto na doživljavanje senzacija,“ kaže seksualna edukatorica Dorijen Solot, koautor knjige “I (Heart) Female Orgasm“ za „Cosmopolitan“.

1 / 5 Foto: Profimedia

Misionarska poza našla se na vrhu s 30,90 posto glasova i, prema seksualnim stručnjacima, žene dobijaju najveći užitak od tog položaja. A želite li barem malo začiniti stvari, trebali biste isprobati poziciju koja se u „Kamasutri“ naziva „Mačka“ (The Cat).

Ta pozicija zapravo je slična misionarskoj, u kojoj je veći naglasak na stimulaciji klitorisa.

Prethodne studije pokazale su kako žene imaju više šanse da postignu orgazam koristeći ovu tehniku. Kako ona funkcioniše? Počnite u misionarskoj poziciji, a zatim umesto zabadanja samo njišite telo kako biste održavali klitoralnu stimulaciju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.