OVIM PORUKAMA ĆETE ZAVESTI NEKOGA NA KECA: Nemojte da čekate, pošaljite ih ODMAH
Ljubav, Foto: Shutterstock

REŠENO

OVIM PORUKAMA ĆETE ZAVESTI NEKOGA NA KECA: Nemojte da čekate, pošaljite ih ODMAH

Šta onda reći da bi se nastavila konverzacija i počeo dobar flert?

Objavljeno: 19:49h

Mnogo je načina da nekoga zavedete. Ali, važno je da to radite na pravi način, da ne budete nametljivi, ali ni mnogo po strani. Razmišljajte pravilno i smisleno.

- Ako je ženska osoba, suptilno joj kaži da joj ostaješ dužan buket cveća, pa da se nadaš nekoj prilici da joj daš poklon. Lagan način da ispadneš nenametljiv, a opet da je oduševiš! (crossing over)

- I da, povedi računa i o pravopisu, velikim slovima, preglednosti poruka. Devojke padaju na pedantnost (pa čak i u pisanju), tako da bi to bio jedan plus. (crossing over)

- Opet mnogo toga zavisi od toga da li se, i koliko dugo poznajete, u smislu koliko daleko i brzo smeš da ideš. (crossing over)

- I samo nemoj glumiti baju nekim vulgarnostima. To je prevaziđeno. (crossing over)

Zavođenje
foto: Profimedia

- Zavisi koliko si blizak, možeš posle čestitke da počnes sa „šta bi htela za rođendan?“ Ona: blabla, nešto nalupa. Ti: baš si skomna (iskreno ili ironično, u zavisnosti od njenog bla-bla – iskreno je pohvala, ironično je zasmejavaš – sve je, znači, dobro), al mogla bi još nešto da dobiješ, npr. mene. Ona: ti si pokvaren. Ti: pa taman da me popravis pa da ti radim po kući šta hoćeš. Ona: pa šta bi radio? Ti: usisavao, prao prozore, brisao prašinu… Ona: znači, meni ne bi ništa, a? Ti: pa sad, ako baš moram…

- Vrsta komunikacije zavisi od bliskosti, ali čim ovo pitaš, i niste bliski…

- Sve zavisi od sledećih stavki: da li ideš kod nje na rođus, da li je riba neka opuštena ili se vređa lako, da li te je primećivala ranije ili ne…

Sve u svemu, važno je da budete učtivi i da u "muvanju" ne preterujete i da ne budete providni. Najvažnije je držati stav i ponekad pored poruka i uživo flerta, pomalo se povučete kako biste videli reakciju druge strane.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.