EVO ŠTA SVE DOBIJATE AKO IMATE INTIMAN ODNOS U KOLIMA: Prevrnućete se sa stolice!
Foto: Facebook

PAZITE SE!

EVO ŠTA SVE DOBIJATE AKO IMATE INTIMAN ODNOS U KOLIMA: Prevrnućete se sa stolice!

Žena iz Misurija koja je dobila HPV infekciju posle seksualnog odnosa u kolima naplatila je odštetu od osiguravajuće kuće u iznosu od 5,2 miliona dolara.

Objavljeno: 14:31h

Odštetu je platila osiguravajuća kompanija GEICO, a polno prenosivu bolest žena je od partnera dobila u njegovom vozilu, koje je kod te kompanije bilo osigurano.

Apelacioni sud u Misuriju dao je mišljenje kojim se potvrđuje prvobitna presude Okružnog suda u Džeksonu protiv osiguravajuće kompanije.

1 / 5 Foto: Profimedia

U žalbi je predložila da joj se isplati naknada od milion dolara. U aprilu 2021. GEICO je odbio tu ponudu.

Kada je stvar došla do suda, u procesu je utvrđeno da je „u automobilu bilo seksualne aktivnosti koja je direktno izazvala ili direktno doprinela tome da se žena zarazi HPV-om, bez obzira na to što je njen bivši partner znao da je inficiran“, navodi se u podnesku.

Sud je naknadno naveo da je 5,2 miliona dolara pravedna nadoknada ženi za štetu koju je pretrpela.

Naravno, kompanija GEICO se odmah žalila na presudu, odakle su tvrdili da im sud nije dao „smislenu priliku da brane svoje interese“.

Tročlano sudsko veće ipak je potvrdilo odluku okružnog suda o odšetiti od 5,2 miliona dolara, uprkos naporima firme GEICO da se slučaj ponovo razmotri ili odbaci.

(Espreso/RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.