DEVOJKA ISPRIČALA ŠTA JE RADILA U TROJCI, NJEMU STAO MOZAK: "Stalno mi je to u glavi"
Foto: Facebook

LUDILO

DEVOJKA ISPRIČALA ŠTA JE RADILA U TROJCI, NJEMU STAO MOZAK: "Stalno mi je to u glavi"

Treba li potencijalnim partnerima govoriti o seksu sa bivšima? Evo kako se sa tim saznanjem izborio ovaj sumnjičavi muškarac

Objavljeno:

Muškarac koji je hteo da zadrži svoju anonimnost otvorio se o temi koja ga je itekako mučila, a ona se veže za broj seksualnih partnera njegove potencijalne djevojke.

Naime, on se dugo dopisivao s jednom devojkom preko interneta i odlučili su otići na spoj. Sve je navodno prošlo i više nego dobro pa su nastavili dopisivanje, no jedne večeri je razgovor eskalirao...

Malo mu je priseo razgovor o seksu..

Zbog saznanja o seksualnoj prošlosti devojke koja mu se sviđa, ovaj muškarac je ostalo malo izbezumljen i sumnjičav.

1 / 6 Foto: Profimedia

"Ona ima 36 godina i ukalpamo se, razgovaramo na internetu nekoliko meseci i bili smo na jednom izlasku. Poljubili smo se i nadao sam se da bismo uskoro mogli završiti u spavaćoj sobi, pa sam naš kasnonoćni razgovor prebacio na priču o prošlim seksualnim iskustvima", ispričao je.

"Priznala je da je imala puno ljubavnika, a jednom je, na fakultetu, čak učestvovala u trojci. To nije nešto čime se ponosi i kaže da nema želju da to ponovi", rekao je muškarac kojem je u jednu ruku bilo drago što je devojka iskrena, ali u drugu ruku je bio šokiran njenim priznanjem. "Ne mogu prestati razmišljati o tome. Osećam se pomalo tužno", priznao je.

Treba li govoriti o bivšima?

Stručnjak za muško-ženske odnose rekla je muškarcu što misli o njegovoj situaciji.

"Saznanje o prošlim ljubavnicima svog novog partnera i nije uvijek dobra ideja. Možda se osećaš tužno jer žališ što nisi više eksperimentirao. Ili si možda razočaran što je to učinila, iako te na nekom nivou ta ideja uzbuđuje", poručila mu je stručnjakinja pa dodala: "Valja se podsetiti da je dobar seks samo hemija i komunikacija. Ako joj se sviđaš, neće te upoređivati ​​sa drugima."

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.