UNAPREĐENA MISIONARKA, NEVEROVATNA JE: U ovoj pozi uživa veliki broj žena, a ni muškarci ne ostaju ravnodušni
Ilustracija, Foto: Profimedia

MORATE PROBATI

UNAPREĐENA MISIONARKA, NEVEROVATNA JE: U ovoj pozi uživa veliki broj žena, a ni muškarci ne ostaju ravnodušni

Krajnji rezultat će biti maksimalno zadovoljstvo oba partnera

Objavljeno: 20:07h

Intimni odnos u vezi vremenom može da postane stvar rutine, a kako se to ne bi desilo, bitno je da budete ne samo aktivni, već i da primenjujete nove tehnike koje vas i partnera vode do zadovoljstva.

Unapređena misionarska poza

Napravite standardni misionarski položaj, vi budite na leđima, a partner neka bude na vama. Razlika je u tome što se muškarac pomera na gore pa mu je telo položeno uz vaše, ali na drugačiji način. Njegova glava treba da bude malo iznad vaše.

U ovoj pozi uživa veliki broj žena, a ni muškarci ne ostaju ravnodušni. Krajnji rezultat će biti maksimalno zadovoljstvo oba partnera.

Harmonika

Neka vaš partner legne na leđa, podigne noge u vazduh a potom ih savije u kolenima. Onda ga vi opkoračite i maltene čučnete na njega. Raširite mu noge tako da vaša bedra grle njegova. Stopala su vam na krevetu. U ovoj pozi žena ima potpunu kontrolu. Ne brinite ako vam postane teška. Ono što se često događa je da počnete s harmonikom, a zatim pređete na našto drugo.

Isprobajte ovaj položaj, a zatim pređite u udobniju pozu kada za to dođe vreme.

Dodirivanje tokom vođenja ljubavi

Većina žena ne može da postigne vrhunac kroz sam vođenja ljubavi. Važno je da partneru kažete šta je to što vam prija. Iskoristite svoje i njegove ruke kako biste postigli što veće zadovoljstvo.

(Espreso/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.