SA OVA 4 ZNAKA ZODIJAKA SE NAJLAKŠE MANIPULIŠE U VEZI: Da li ste BAŠ VI U TAKVOJ SITUACIJI?
Horoskop, Foto: Profimedia

ASTROLOGIJA

SA OVA 4 ZNAKA ZODIJAKA SE NAJLAKŠE MANIPULIŠE U VEZI: Da li ste BAŠ VI U TAKVOJ SITUACIJI?

Kada nekoga zavole, skloni su da "zažmure" na sve loše osobine i ponašanja partnera

Objavljeno: 22:30h

Postoje horoskopski znakovi koji su zbog svoje naravi, posebno dubokih emocija, podložniji manipulaciji u ljubavnim vezama nego ostali pripadnici Zodijaka.

Neki se toliko zaljube da izgube "glavu", ali i lični identitet i prosto se "pretvore " u partnera, pa su "idealno tlo" za manipulaciju.

Kada nekoga zavole, skloni su da "zažmure" na sve loše osobine i ponašanja partnera.

1 / 5 Foto: Profimedia

1. Blizanci

Ljudi rođeni u ovom horoskopskom znaku često se izgube u ljubavnim vezama. Vole da izlaze, da upoznaju ljude i druže se, a to daje priliku njihovom partneru da iskoristi situaciju i manipuliše njima.

Kada vole, "slepi" su na partnerovo neprimereno ponašanje i neće se zauzeti za sebe, ni suprotstaviti se, a sve zbog ljubavi koju osećaju. U većini slučajeva iz veza izlaze povređeni.

Afera, Ljubav
foto: Profimedia

2. Rak

Pripadnici ovog horoskopskog znaka imaju duboke emocije prema partneru. On im postaje ceo svet i zbog toga su osetljivi. Dugo im treba da shvate stvarne namere partnera, jer često zanemaruju sve znakove koji se pojavljuju tokom veze.

3. Vaga

Po prirodi, Vage su poprilično nesigurne. Perfekcionisti su kada su pitanju emotivni odnosi, njima je najvažnije da vlada harmonija u partnerskim odnosima.

Ljubav
foto: Profimedia

Vage su neodlučne i ne stoje iza svojih reči, što njihovim partnerima daje priliku da manipulišu njima. One veruju u istinsku ljubav, pa se ne suočavaju sa situacijama koje im ne prijaju, već preko njih prelaze.

4. Strelac

Strelci imaju meko srce i često se odriču sebe i u vezi slede partnera, njegove želju i ciljeve. Često se lako pouzdaju u ljude, a kada poveruju da je njihov partner u pravu, nikada to ne dovode u pitanje.

Strelac nikada ne traži logiku iza onoga što njegov partner govori i radi, pa ovaj stav njihovog partnera dovodi u poziciju pogodnu za manipulaciju.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.