EVO KOGA ČEKAJU PODUHVATI, A KOGA POTEŠKOĆE: Poslovni HOROSKOP za JUN
Foto: Profimedia

astrologija!

EVO KOGA ČEKAJU PODUHVATI, A KOGA POTEŠKOĆE: Poslovni HOROSKOP za JUN

Ovog juna planete nam daju vetar u leđa! Za svakoga po nešto…

Objavljeno:

Ovan

Svi Ovnovi koji rade u oblasti bilo kakve komunikacije neka se spreme jer ih čeka veoma lep mesec! Poslovi, novac, novi projekti kao i velika zarada ih čeka već početkom meseca pa sve do 23 juna. Iskoristite ovaj mesec najbolje moguće.

Bik

Veliki uspeh u poslu. Bilo da ste na trenutnom ili novom poslu sledi vam napredak i povišica plate. Venera vam daje senzualnost pa iskoristite to na poslovnim sastancima.

Blizanci

Merkur izlazi iz retro hoda početkom meseca i tada punom parom napred. Sve ideje, misli, zapažanja izložite, pričajte jer sada vas niko neće pogrešno razumeti već vaše reči idu pravo u centar i donose vam zaradu!

Rak

1 / 7 Foto: Profimedia

Lav

Ako ste do sada čekali zvanično priznanje i napredak u karijeri došlo je vaših 5 minuta. Takođe povišica kao i novi projekti koji vam donose neočekivano veliku zaradu!

Devica

Sve ide po planu. Nema trzavica, lep i miran mesec. Vi sve svoje obaveze završavate na vreme i nadređeni to vide. Sledi vam uspeh i priznanje za trud i rad.

Vaga

Sve Vage koje se bave javnom scenim, medijima, pisanom reči neka očekuju veliki uspeh u junu!

Škorpija

Jedino što vam može poremetiti ovaj finasijsko-poslovno savršen mesec je ogovaranje od strane kolega. Pošto to znate, vi samo svojim putem bez okretanja.

Strelac

Za vas zvezde daju savet da punite baterije do kraja meseca jer tada kreće velika poslovna akcija koja vam otvara nova vrata!

Jarac

Trenutni posao se širi. Ulaze vam novi ljudi u poslovni život. Sve to dovodi do proširenja posla i zarade što ćete tek osetiti početkom narednog meseca!

Vodolija

Sada je pravi momenat da sve predstavite svojim šefovima, vaš trud i zalaganje u prošlim mesecima. Oni će to bogato nagraditi.

Ribe

Za vas je i ovaj mesec spektakularan! Posao će se odvijati još bolje, vi sve postižete i potpuno ste sigurni u sebe.

(Espreso/MagazinNovosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.