MUŠKARCI KONAČNO JASNO I GLASNO: Evo koja je ISTINSKA razlika između žene koju vole i one s kojom imaju odnose!
Foto: Profimedia

nikad brutaLnije!

MUŠKARCI KONAČNO JASNO I GLASNO: Evo koja je ISTINSKA razlika između žene koju vole i one s kojom imaju odnose!

Muškarci su zavisna bića, pogotovo kad je u pitanju seks. Iako se to zna, oni ipak naglašavaju kako je seks sa ženom koju vole znatno drugačiji od onoga sa ženom prema kojoj ne osećaju baš ništa.

Objavljeno:

Kako bismo dokazali tu tezu, nekoliko je muškaraca otvorilo svoju dušu i iskreno priznalo kakav im je seks sa voljenom ženom, a kakav onaj sa ženom prema kojoj ništa ne osjećaju.

1. “Žena koja mi služi samo za seks, služit će samo zato. Nikad je neću pozvati na kavu ili ručak. Ona se jednostavno ne uklapa u ništa drugo osim u moj krevet.”

2. “Sa ženom s kojom imam samo seks bez osećanja uopšte me ne zanima šta ona misli, niti me je briga hoćemo li se redovno viđati ili ne.”

1 / 5 Foto: Profimedia

4. “Seks sa ženom koju ne volim puno je zanimljiviji, puno više eksperimentišem… Ukoliko mi se to svidi održavaću taj odnos duže vreme, ali onda ipak to više neće biti žena samo za seks.”

5. “Sa ženom koju volim mnogo razgovaram. S onom s kojom imam samo seks ne gradim nikakav odnos, nemamo ništa zajednično, a i ne zanima me uspostavljati odnos s njom na neki viši nivo kad sam sasvim zadovoljan sa povremenim seksom.”

6. “Zanimanje za ženu koju volim ne prestaje, dok sa onom s'kojom imam seks obično traje vrlo kratko. Obično taj odnos traje noć ili dve.”

7. “Ukoliko se seksam s jednom ženom duže vreme i ukoliko mi imponuje imati je kraj sebe onda znam kako se tu ne radi samo o seksu. Žena za seks ne smatra se ukoliko susret traje duže od tri puta.”

(Espreso/cafe.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.