OTKRIVENO O ČEMU MUŠKARCI MISLE PRE PRVOG S*KSA SA ŽENOM: Bukvalno nećete verovati šta je u pitanju
Ljubav, Foto: Printscreen/Instagram

KKO BI REKAO

OTKRIVENO O ČEMU MUŠKARCI MISLE PRE PRVOG S*KSA SA ŽENOM: Bukvalno nećete verovati šta je u pitanju

Kombinacija neizvesnosti i goruće želje često rezultira većim trudom u predigri

Objavljeno:

Većina muškaraca više je usredsređena na to da ne pogreši u nečemu, nego što razmišlja o eventualnim „kiksevima“ partnerke za vreme seksa.

Tipičan scenario mogao bi da izgleda i ovako: Počinje predigra uz poljupce i milovanje i muškarac se automatski pita: “Hoće li se ovo stvarno dogoditi?“.

Kombinacija neizvesnosti i goruće želje često rezultira većim trudom u predigri. Međutim, kod mnogih muškarca se u ovim trenucima, koji bi trebalo potpuno da ih obuzmu, javlja zabrinutost zbog “tehničkih“ detalja (pogotovo ako je u pitanju prvi seks) – hoće li svladati kopču na grudnjaku, hoće li se u pravom trenutku setiti gde je ostavio kondom, da li je sklonio svoje prljave čarape ili su još pored kreveta…

I nervi trpe!

I tako se, dok predano pokušavaju da podignu stepen uzbuđenja kod partnerke, neizvesnost ostvarenja cilja, kao i budno praćenje reakcija na ono što preduzimaju – nastavljaju. A onda, kada se partnerka potpuno predaje, uzbuđenje muškarca još više raste, piše miss7.

Osim neverovatnog uzbuđenja, nervi počinju da trpe zbog brige šta se događa u najvažnijem delu tela. Jednostavno, muškarci svaki put žele da seks bude vruć, zabavan i neobuzdan. Naravno, i najbolji koji ste dotad doživeli!

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media