RETKI ZNAJU DA JE ONA SUPRUGA BAĆE IZ "JUŽNOG VETRA": Toliko je DOBRA da je mora kriti od JAVNOSTI (FOTO)
Miodrag Radonjić, Foto: Printscreen Youtube

baća iz mirijeva

RETKI ZNAJU DA JE ONA SUPRUGA BAĆE IZ "JUŽNOG VETRA": Toliko je DOBRA da je mora kriti od JAVNOSTI (FOTO)

Međutim, jednom prilikom je izjavio da je on sam pronašao jednu zajedničku karakternu osobinu sa gorepomenutim likom iz filma.

Objavljeno: 16:32h

Koliko puta ste čuli da su glumci po prirodi lako prilagodljivi ljudima i situacijama jer im je to ''profesionalna deformacija'' ?

Neretko su se mnogi poznati glumci izolovali po nekoliko meseci sve u rok službe, odnosno da bi se na što bolji način prilagodili liku kog tumače.

Našem poznatom glumcu, Miodragu Radonjiću, poznatom po ulozi Baće iz filma ''Južni vetar'', koliko možemo da primetimo, privatan život nema nikakve sličnosti sa onim na filmskom ekranu.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram/radonjicmiodrag

Međutim, jednom prilikom je izjavio da je on sam pronašao jednu zajedničku karakternu osobinu sa gorepomenutim likom iz filma.

- Kada nekog primim u svoj život kao prijatelja, ja sam uvek iskren u svakoj situaciji. Mogu da kažem da sam veran i u privatnom životu kao Baća - istakao je Miodrag, koji je nedavno rekao da ga žene muvaju iako je oženjen, te dodao:

- Drago mi je što sam napravio ulogu Baće koja je toliko upečatljiva. Veliki deo publike me po toj ulozi prepoznaje.

Navikli smo da poznate ličnosti neretko ističu i svoj privatni život, te je široj javnosti sve servirano na tanjiru. No, to nije slučaj i sa ovim glumcem, naprotiv.

Miodragov Instagram profil uglavnom je namenjen publici , gde objavljuje fotografije sa snimanja filmova.

Naime, glumac Miodrag Radonjić je od 2020. godine u srećnom braku sa Milicom Mikić, a pre toga su bili godinu dana u vezi . Izabranicu je krio kao zmija noge, a prvi put je predstavio javnosti na premijeri filma "Hotel Beograd".

Malo je reći da su oboje blistali na crvenom tepihu, a tad nam je i postalo jasno zašto je krio.

Milica je prirodna lepotica, a pozitivna energija iz nje prosto isijava.

Kada je zaprosio, napravila je šalu na taj račun i time osvojila srca mnogih Miodragovih obožavalaca.

Objavila je fotografiju dvoje novopečenih mladenaca,a njihovim licima je uz pomoć fotoshopa dala njihova ! Krajnje genijalno i duhovito, opis fotografije je bio još urnebesniji.

Napisala je kratko: Žao mi je cure, ali ovaj lepotan je moj!

Srećan par je želeo i da proširi porodicu, te su ubrzo postali bogatiji za još jednog člana. Dobili su sina Savu i krstili ga u Hramu Sv. Save na Vračaru.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.