IZAŠAO TREJLER NOVOG ''GOSPODARA PRSTENOVA'': Ovo niste mogli videti do sad! (VIDEO)
Gospodar prstenova, Foto: Printscreen/Youtube/PrimeVideo

saga o gospodaru prstenova

IZAŠAO TREJLER NOVOG ''GOSPODARA PRSTENOVA'': Ovo niste mogli videti do sad! (VIDEO)

Prvi trejler za jendnu od najiščekivanijih serija ove godine, "Gospodar prstenova", ugledao je svetlost dana!

Objavljeno:

Ljubitelji fantazije konačno su dočekali trejler serije po motivima knjiga "Gospodar prstenova"!

Prvi trejler za jendnu od najiščekivanijih serija ove godine, "Gospodar prstenova", ugledao je svetlost dana!

Novo, dugoočekivano ostvarenje nosi naziv "The Lord of the Rings: The Rings of Power", a početak emitovanja najavljen je za 2. septembar 2022. godine na platformi Amazon Prime Video.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/PrimeVideo

Sudeći prema kardrovima prikazanim u trejleru, u novom "Gospodaru prstenova" očekuje nas mnogo akcije, a u opisu nove serije otkriveni su detalji koji su zaintrigirali svetsku javnost.

Predstojeća serija Amazon Studios prvi put na ekrane donosi herojske legende legendarnog Drugog doba istorije Međuzemlja. Ova epska drama smeštena je hiljadam godina pre događaja iz Hobita i Gospodara Prstenova Dž.R.R. Tolkina, i vratiće gledaoce u doba u kojem su kovane velike sile, kraljevstva su se uzdizala i padala u propast, neverovatni junaci bili su testirani, nada obešena najtanjim nitima, a najveći zlikovac koji je ikad potekao iz Tolkinovog pera pretio je pokriva sav svet u tami. Počevši u vremenu relativnog mira, serija prati ansambl likova, poznatih i novih, dok se suočavaju s dugo strahovanim ponovnim pojavljivanjem zla u Međuzemlju. Iz najmračnijih dubina Maglenih planina, do veličanstvenih šuma prestonice vilenjaka Lindon, do ostrstvog kraljevstva Númenor koji oduzima dah, do najudaljenijih delova karte, ta će kraljevstva i likovi stvoriti nasleđe koje živi dugo nakon toga oni su otišli - navodi se u opisu serije.

Fanovi ovog ostvarenja s velikim nestrpljenjem očekuju početak emitovanja, a tome u prilog govori činjenica da je za samo jedan dan novi trejler na platformi Youtube pogledalo više od 19 miliona ljudi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.