ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Ona nije zla, već neshvaćena - "ZLICA"
Zlica, Foto: Profimedia

bezobrazno dobra!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Ona nije zla, već neshvaćena - "ZLICA"

Zlica stupa na scenu u punom sjaju već na samom početku filma kada je vidimo kao majušnu devojčicu žustrog temperamenta koja ne trpi pravila

Objavljeno: 11:07h

Espreso Vam danas donosi dramatičnu priču jedne od najpoznatijih anti-heroina, Zlici, poznatijoj kao Kruela de Vil.

,,Zlicu" upotpunjuju Ema Stoun, Ema Tomson, Džol Fraj, Pol Volter Hauzer, Emili Bikam, Krbi Hauel Baptist i Mark Strong.

Zlica
foto: Profimedia

Zlica stupa na scenu u punom sjaju već na samom početku filma kada je vidimo kao majušnu devojčicu žustrog temperamenta koja ne trpi pravila. Zlica, odnosno Estela, je nepokolebljiva u borbi protiv vršanjčkog nasilja u školi na ne baš civilizovan ali zasigurno efektan način.

Od ranih godina sam shvatila da vidim svet drugačije nego svi ostali."

Zlica
foto: Profimedia

Ovo ponašanje je ubrzo dovodi do isključenja iz škole. Tada njena majka odlučuje da se njih dve presele u London gde njena majka moli bogatu Baronicu za finansijsku pomoć. Igrom slučaja ova molba se završava tragično kada Estelina majka biva usmrćena na mestu.

1 / 10 Foto: Profimedia

Estela automatski postaje siroče koje mora da se brani u velikom gradu prepunom iskušenja. Po prirofi preduzimljiva, Estela oformljuje bandu sa dvojicom dečaka i oni zajedno preživljavaju krađom, lukavstvom i ostalim smicalicama.

Zlica
foto: Profimedia

Pored njene buntovnosti, Estela je takođe i vrlo kreativna osoba. Njen san je da postane poznata modna dizajnerka. Kreacije koje stvara su prosto zadivljujuće!

Želim da stvaram umetnost, Arti. I želim da stvaram nevolju. Jesi li za?"

Zlica
foto: Profimedia

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,Zlicu" pre svega treba da pogledaju svi obožavaoci Diznijevih filmova jer će im ovaj spektakl upotpuniti lik prvobitne Kruele de Vil i pomoći im da jasnije shvate odakle je ona došla i šta je učinilo osobom kakva je sada.

,,Zlica" je takođe film za sve sanjare, kreativce, umetnike, buntovnike i sve one koji se po bilo čemu izdvajaju iz društva.

Bonus video:

14:46

Priština povukla sraman potez: Srpskim novinarima zabranjeno prisustvo na konferenciji za štampu

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.