ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Možda smo mi delovi - "NIKOVA I NORINA BESKRAJNA PLEJLISTA"
Nikova i Norina beskrajna plejlista, Foto: Printscreen

ne propustite!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Možda smo mi delovi - "NIKOVA I NORINA BESKRAJNA PLEJLISTA"

,,Nikova i Norina beskrajna plejlista" predstavlja nezaboravno ostvarenje reditelja Pitera Soleta i autorke Lorin Skafarije iz 2008. godine

Objavljeno: 09:49h

Espreso Vam danas preporučuje neodoljiv spoj uzbuđenja i romantike! U pitanju je američka romantična mešavina komedije i drame po imenu ,,Nikova i Norina beskrajna plejlista".

Sjajna lica koja tumače glavne uloge su: Majkl Sera, Ket Denings, Aleksis Dziena, Ari Grejnor, Eron Jo i Džej Barušel.

Nikova i Norina beskrajna plejlista
foto: Profimedia

,,Nikova i Norina beskrajna plejlista" predstavlja nezaboravno ostvarenje reditelja Pitera Soleta i autorke Lorin Skafarije iz 2008. godine.

Odmah na početku upoznajemo stidljivog i povučenog Nika i zanosnu Noru. Nik pokušava da se pomiri sa raskidom veze sa svojom devojkom Tris, kojoj uporno snima plejliste. Nora je ćerka bogatog muzičkog producenta koja deli Nikovu strast prema muzici.

Pa, možda smo mi delovi. Možda ne treba da nađemo delove. Možda smo mi delovi."

1 / 12 Foto: Profimedia

Nora upoznaje Nika na svirci u lokalnom kafiću u Nju Džerziju gde ona biva posramljena nakon što jedna od drugarica krene da je proziva zbog činjenice da nema dečka. Tada Nora moli Nika da joj bude dečko te večeri.

To je trenutak koji će okrenuti njihovo čitavo veče naglavačke. Zavrzlame, panika, strast, akcija i uzbuđenje koje će uslediti će Vam pomutiti um na najbolji mogući način!

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,Nikova i Norina beskrajna plejlista" je film za slobodnjake, hipije, romantike, tinejdžere, i one koji su to u duši. Sve u svemu, ovo je film za sve koji žele da pobegnu u period ranih 2000-ih kada je život bio, pak malo jednostavniji i bezbrižniji.

Bonus video:

12:34

Zašto radnici u Srbiji rade najviše u Evropi? Nebojša Atanacković

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.