GLUMICA ZAVELA I OCA I SINA, PA OPŠTILA SA MALOLETNIKOM: Njen bludni život UŽASNUO JE SVE (VIDEO)
Glorija Grejem, Foto: Profimedia

užas

GLUMICA ZAVELA I OCA I SINA, PA OPŠTILA SA MALOLETNIKOM: Njen bludni život UŽASNUO JE SVE (VIDEO)

Slavna glumica Glorija Grejem zauvek će ostati upamćena po skandaloznom životu koji je vodila

Objavljeno:

Glorija Grejem je 40-ih i 50-ih godina prošlog veka u Holivudu bila jedna od najpoznatijih glumica, a čak je osvojila i Oskara za najbolju sporednu ulogu u filmu “Grad iluzija”.

Život joj se promenio nakon mjuzikla “Oklahoma” iz 1955. godine, i od tog trenutka nije ostvarila nijednu značajniju filmsku ulogu.Do kraja života će imati reputaciju problematićne glumice. Iako nije važila za tešku osobu, ta reputacija je bila produkt. Zato će do kraja života nastupati uglavnom u pozorištu, uz povremene filmske i televizijske, ali manje zapažene uloge.

1 / 8 Foto: Profimedia

Glorija je bila pravi skandal majstor, pa bi joj danas mnogobrojne starlete pozavidele.Za 15 godina udavala se čak četiri puta, a hirurške procedure je primenjivala u želji da ostane zauvek mlada. Ipak, to nije ono po čemu će ostati upamćena. Mnogo veći skandal će pratiti njen lik i delo.

Glorija je bila udata, između ostalih, za režisera Nikolasa Reja i za njegovog sina Tonija Reja i sa obojicom je imala decu. Tu još uvek nije kraj skandalima. Kada je prvi put zavela pastorka, njemu je bilo – 13 godina,a šuškalo se da ih je upravo na delu uhvatio suprug.

Zanimljivo da je Grejemova posle Nikolasa Reja imala još dva braka. Prvo se udala za izvesnog Saja Hauarda, a potom i za - malog Entonija. Istina, dečak je tada već bio odrastao. Potrajali su 14 godina.

Umrla je u Njujorku, 5. oktobra 1981. od raka dojke. Iako je ceo njen život bio glamurozan, na kraju nije imala ništa. Poslednje godine života provela je u stacionaru u Londonu. O njoj su redovno vodili računa roditelji njenog poslednjeg ljubavnika – Pitera Tarnera.

Upravo je on i pokušavao svetu da predstavi drugo lice Glorije Grejem, pa je u svojim memoarima predstavio kao pravu filmsku zvezdu i izuzetnu ženu. Kada su se sreli, razlika između njih je bila ogromna. Ona je imala 55, a on 26 godina.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.