NETFLIKS JE REKORDER PO BROJU OSKARA I NAJVEĆI POBEDNIK: Statistika ipak kaže da je i UBEDLJIVI GUBITNIK (FOTO)
Kao što prikazuje tabela, Netfliks je ukupno osvojio sedam nagrada, Foto: Profimedia

odjeci oskara

NETFLIKS JE REKORDER PO BROJU OSKARA I NAJVEĆI POBEDNIK: Statistika ipak kaže da je i UBEDLJIVI GUBITNIK (FOTO)

Osvojivši svoj drugi Oskar za najbolju glumicu i ukupno treći, Frensis Mekdormand pridružila se elitnom krugu

Objavljeno:

Bila je to velika noć za Netfliks na 93. Oskaru u nedelju, ali na neki način i razočaravajuća.

Ušavši u ovogodišnju ceremoniju sa 35 nominacija, uključujući dve nominacije za „Najbolji film“ i nekoliko u ostalim kategorijama iz domena „Velikih pet“, gigant za strimovanje osvojio je u nedelju više nagrada od bilo kojeg konkurentskog studija, ali je propustio one najveće.

Oskar
foto: Profimedia

"Zemlja nomada" kompanije Searchlight Pictures veliki je pobednik na ovogodišnjoj ceremoniji, osvojivši Oskara za najbolji film, najbolju režiju i najbolju glumicu.

Oskar
foto: Profimedia

Osvojivši svoj drugi Oskar za najbolju glumicu i ukupno treći, Frensis Mekdormand pridružila se elitnom krugu postavši tek treća glumica/ glumac pored Ketrin Hepbern (4) i Danijela Dej Luisa (3) koja je osvojila tri nagrade za najbolju ulogu.

Oskar
foto: Profimedia

Kao što prikazuje tabela, Netfliks je ukupno osvojio sedam nagrada, uključujući najbolji dokumentarni film. Matična kompanija kompanije Searchlight Disnei odnela je ukupno pet nagrada, a Varner Bros, Amazon Studios i Soni Pictures Classics jedini su studiji osvojili više nagrada.

Infographic: Netflix Nabs Record Oscar Haul But Misses Out On Big Wins | Statista You will find more infographics at Statista

Bonus video:

00:08

KAO DA NIJE RAĐALA: Tamara Đurić se snimala tokom masaže, pokazala ZANOSNO TELO U IZAZOVNOM VEŠU i ZAPALILA mreže! (VIDEO)

(Espreso/Statista.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.