Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu: 5 opasnih razloga da pogledate novi film Tima Bartona!
Foto: Promo

ne propustite!

Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu: 5 opasnih razloga da pogledate novi film Tima Bartona!

Samo jedan dan nas odvaja od premijere filma „Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu“ koja je zakazana za 29. septembar u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center u 19.30h.
Objavljeno:

Ako do sada niste imali priliku da čujete, ovo ostvarenje je zasnovano na istoimenom bestseleru, autora Ransoma Rigsa, a radnja filma prati Džejkoba Portmana, običnog tinejdžera koji je nakon misteriozne smrti svog dede bačen u fantastičan svet putovanja kroz vreme, jezivih fotografija i neke veoma čudnovate dece.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Scenario je napisala Džejn Goldman, koja je radila i film „X-Men: Prva klasa“, dok je reditelj legendarni Tim Barton. Iako postoje razlike između romana i filma, Barton kaže da se izuzetno trudio da ostane veran originalu, a filmski producenti već govore da film dosta podseća na njegove ranije radove, kao što su „Edvard Makazoruki“ i „Bitlđus“. Prema mišljenju mnogih kritičara, niko ne bi realnije od Bartona mogao da napravi film sa gotskom tematikom, ravnotežom između natprirodnog i stvarnog i likovima koji se ne uklapaju u društvene norme. Tu su još i Ejsa Baterfild i Eva Grin, tako da ovaj film može biti najbolje ostvarenje kultnog reditelja poslednjih godina.

foto: Promo

Ali ako vam sve ovo nije dovoljno da se uputite u bioskop i da pogledate ovaj čudnovat film, mi ćemo vam sada nabrojati par razloga zbog kojih morate da pogledate ovaj film.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.