Uz Belog, Šilju i Crnog smo svi odrastali: Gde je ekipa iz Sivog doma 30 godina kasnije? (FOTO)
Foto: Print Screen Youtube

hoćemo tv reprizu!

Uz Belog, Šilju i Crnog smo svi odrastali: Gde je ekipa iz Sivog doma 30 godina kasnije? (FOTO)

Nema ko se ne seća čuvene serije, a upravo ovim ulogama neki od naših najvećih glumaca započeli su svoje velike karijere
Objavljeno: 22:25h

Za "Sivi dom" okupljena je prvoklasna glumačka ekipa, predvođena Batom Živojinovićem kao ,,Upravnikom”. Miša Janketić bio je u ulozi vaspitača Belog, Dragan Nikolić glumio je vaspitača Zeku, Milo Miranović "stražara pesnika”, dok je Radmila Živković igrala Šiljinu majku, a Rahela Ferari bila "Ruža-lopuža". Kroz seriju je prošlo više od 100 glumaca i 5.000 statista!

foto: Print Screen Youtube

Serija je Zoranu Cvijanoviću, Žarku Lauševiću, Dubravku Jovanoviću, Andrijani Videnović, Branku Vidakoviću, Rajku Prodanoviću, između ostalih, otvorila vrata velike slave, koju su tek polovično iskoristili u godinama posle!

Gde su na kraju završili ovi glumci?

Rajko Prodanović

foto: Print Screen Youtube

Rajko Prodanović je iznenada preminuo 2013. godine, ali ostao je upamćen kao Koske iz "Sivog doma". Umro je u 58. godini života, a poslednji put je viđen u seriji "Vratiće se rode" gde je glumio beskućnika.

Zoran Cvijanović

foto: Print Screen Youtube

Zoran Cvijanović je odmah po diplomiranju ostvario istaknutu i vrlo zapaženu u ulogu u "Sivom domu". Glumio je lik zatvorenika sociopate Šojke i nema ko nije voleo njegov lik tada. Ko bi rekao da će jednoga dana kad poraste postati "Mile VS. Tranzicija".

foto: Vladimir Sporčić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.