Uz Belog, Šilju i Crnog smo svi odrastali: Gde je ekipa iz Sivog doma 30 godina kasnije? (FOTO)
Foto: Print Screen Youtube

hoćemo tv reprizu!

Uz Belog, Šilju i Crnog smo svi odrastali: Gde je ekipa iz Sivog doma 30 godina kasnije? (FOTO)

Nema ko se ne seća čuvene serije, a upravo ovim ulogama neki od naših najvećih glumaca započeli su svoje velike karijere
Objavljeno: 22:25h

Snimanje čuvene serije "Sivi Dom" je započelo decembra 1983, a cela produkcija je završena do kraja 1985.godine. Gordan Mihić je zbog serije tad obišao sve kazneno-popravne domove i na osnovu hiljada priča i sudbina mladih prestupnika, kao i vaspitača, stražara, policije i rodbine, napravljen je presek u odličnom scenariju starog maestra

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Printskreen/youtube

Logično da je najveći izvor materijala skupljen u kruševačkom zavodu, najvećem i najčuvenijem u zemlji. Tu je snimljena i većina kadrova, na autentičnoj lokaciji.

Sad se divimo seriji "Bekstvo iz zatvora", a mi smo nešto još bolje snimali davnih 80-ih godina.

1986. godine, tada na televizi Beograd, krenula je s emitovanjem serija koja je 30 godina kasnije ostala u sećanju mnogih koji su imali priliku da je prate na malim ekranima.

foto: Print Screen Youtube

Prva epizoda serije "Sivi dom" imala je naziv ,,Hromi’’. U dobro uhodanom terminu, na 1. kanalu, od osam uveče. U tadašnjem socijalističkom svetu, strogim pravilima ponašanja, prvi put se najotvorenije progovorilo o problemima mladih suočenih s posrtanjem i lutanjem, agresijom i nasiljem, kriminalom i životom na ulici.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.