Gori Kalemegdanska tvrđava: Tehno vikend koji će vas oduvati! (FOTO)
Foto: preentscreen, facebook

samo TVRDO

Gori Kalemegdanska tvrđava: Tehno vikend koji će vas oduvati! (FOTO)

Poznati klub Barutana koji je smešten u srcu Beograda,u zidinama kalemegdanske tvrđave biće domaćin Tehno festivala
Objavljeno: 16:33h

Organizatori će polako otkrivati imena izvođača koji će nastupiti na najavljenom spektaklu, a nekolicina za sada poznatih imena potvrđuje da će ovo biti jedan od najboljih tehno lajnapa ove godine!

foto: preentscreen, facebook

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Do sada je otkriveno da će na BTF-u sigurno nastupiti Mark Wee, Filip Xavi, Speedy, Alexandar Ivkovic i Luka Concrete. Mark Wee je jedan od pokretača domaćeg techno zvuka i čovek sa bogatom karijerom tokom koje je bio rezident u sada već epskim beogradskim klubovima poput Industrije, Akademije i Plastika. Ostatak ekipe je podjednako važan sastojak u magiji domaće tehno scene - Speedy je vlasnik techno etikete Lucky Light LTD, gde u saradnji sa poznatim svetskim velikanima techno scene objavljuje svoju muziku, Filip Xavi je delio scenu sa techno velikanima poput Rodhada, Surgeona i Oscara Mulera, Aleksandar Ivković je nezaobilazni činilac tehno scene još od sredine devedesetih, a Luka Concrete, kako mu DJ ime i kaže, stoji iza legendarne domaće tehno DJ organizacije “Concrete”.

Uskoro će biti objavljen ostatak lajnapa prvog Belgrade Techno Festivala, a do tada pratite Barutana Facebook stranicu i najsevežije informacije u vezi sa ovim događajem za sve ljubitelje tvrdoh tehno zvuka. Uskoro stižu informacije o ceni i prodaji karata.

Dodjite na dobro zezanje!

(L.Lane)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.