Prljava avantura za još prljavije umove: Prva bioskopska animacija za starije od 18! (FOTO)
Foto: Promo

film koji ruši sve tabue

Prljava avantura za još prljavije umove: Prva bioskopska animacija za starije od 18! (FOTO)

Zaboravite čarobne vile, magične krajeve i bajke sa srećnim krajem – ovih dana u bioskope dolazi animirani film koji apsolutno nije namenjen za celu porodicu: SAUSAGE PARTY!
Objavljeno: 16:20h

Reč je o novom filmu kompanije Soni Pikčers koji ruši sve tabue i postavlja nove granice kada je bioskopski biznis u pitanju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naime, ovo je prvi animirani film u istoriji koji će zaigrati u biokopima, a koji nikako nije preporučljiv za gledanje mlađima od 18 godina!

Nije ni čudo, kada je reč o izuzetno zabavnoj, humorističkoj i izrazito prljavoj avanturi u kojoj glavni likovi psuju kao kočijaši i nije ih briga šta iko drugi o tome misli. Predstavljamo bioskopsku najavu za ovu animiranu komediju koja u bioskope stiže već sredinom septembra.

foto: Promo

Animirani hit SAUSAGE PARTY okupio je impresivnu glumačku ekipu koju predvode Set Rodžen, Džonah Hil, Kristen Vig, Majkl Kera, Džejms Franko, Deni Mek Brajd, Selma Hajek, Bil Heder, Pol Rad, Edvard Norton i mnogi drugi.

Upravo su oni oživeli glasovima animirane likove kao što su viršla, pecivo, paradajz, krastavac, tortilja i krofna, a koji će konačno saznati istinu o tome šta se događa jednom kada hrana napusti police prodavnica. Film su režirali Konard Vernon i Greg Tirnan, a napisali Set Rodžen, Evan Goldberg, Džonah Hil, Kajl Hanter i Ariel Šafir – ekipa koja stoji iza nezaboravnih hitova kao što su „Superbad“, „Pineapple Express“, „Ovo je kraj“ i „Loše komšije“.

foto: Promo
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.