13 godina idete na Beer Fest, a neverovatno je da ovo niste znali o pivu!
Foto: Fonet

Mali vodič za pivopije

13 godina idete na Beer Fest, a neverovatno je da ovo niste znali o pivu!

Godinu dana ljubitelji piva čekaju na 5 avgustovskih vrelih večeri kako bi uživali u dobroj muzici i naravno - pivu. Ali i zbog te velike želje svake godine propuste ovo
Objavljeno: 17:10h

Šta slušati?

Tokom pet dana festivala publiku očekuju nastupi više od 40 izvođača i bendova, kao i svetski poznati sastav Rudimental, koji će nastupiti već prve večeri. Trenutno jedan od najatraktivnijih bendova na planeti će prvi put održati koncert u Beogradu, a to će biti i jedini njihov koncert ove godine u regionu.

Posle popularnog četverca, nastupiće, takođe prvi put na Ušću, veliko regionalno rep ime – Elemental, a fanove nešto „tvrđeg“ alternativnog zvuka, obradovaće nastup od ponoći kontroverznog riječkog sastava Let 3.

foto: Zorana Jevtić

U četvrtak nas očekuju Bajaga i Instruktori, Zvonko Bogdan, Kolja i Grobovlasnici (glumac Nikola Pejaković), zatim Yu grupa i kruševači bend Zaa.

foto: Promo

Petak premijera na Beer Festu, jedan od najpoznatijih balkanskih sastava Mostar Sevdah Reunion, zatim legendarni Dubioza Kolektiv, Sunshine, Who See, srpski irci Ortodox Celts iIrie Fm.

foto: Promo

Subota počinje uz etno muziku Bilje Krstić, zatim sledi S.A.R.S, pa ponovo okupljeni Vatreni poljubac sa Milićem Vukašinovićem, a dolazi i Vlatko Stefanovski.

foto: Dragan Kadić

Nedelja je bukirana za Massima Savića, Sajsi MC, Psihomodo Pop i Ritam nereda.

Kako do i od festa?

Prvi put ove godine, pored besplatnog prevoza do četiri ključne tačke u Beogradu, obezbeđeni su bezbedni dolazak i povratak i za posetioce iz Novog Sada, Niša i Kragujevca.

Besplatan prevoz u Beogradu obavlja se do četiri ključne tačke, kao i prethodnih godina: (1) glavna Železnička stanicaSajam Banovo brdo, (2) Trg republike, (3) kružna tura oko Novog Beograda i (4) linija doZemunskog keja. Autobusi kreću svakih pola sata na jasno obeleženim stanicama kod Ušća i voze sve vreme dok traje Belgrade Beer Fest.

(N. A.)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.