Britni Spirs ostaje pod finansijskom kontrolom svog oca - sud odbacio njen zahtev za ukidanjem starateljstva
Džejmi Spirs i Britni Spirs, Foto: Print Screen Youtube

užasi muzičke industrije

Britni Spirs ostaje pod finansijskom kontrolom svog oca - sud odbacio njen zahtev za ukidanjem starateljstva

Britni Spirs pokušala je i nije uspela da se oslobodi kontrole nad njenim finansijama koje je sud ponovo dodelio njenom ocu

Objavljeno: 15:06h

Pokret #Free Britney doživeo je juče novo veliko razočaranje, a muzička industrija sa svojim svemoćnim ešalonom advokata još jednu veliku pobedu. Britni Spirs nije uspela u svom prvom pokušaju da povrati ljudsko i građansko dostojanstvo i da sa 37 godina starosti ima kontrolu nad sopstvenim novcem, ali i odlukama o tome gde će i kada nastupati i pod kojim uslovima.

Otac Džejmi Spirs i dalje će biti njen "konzervator" - staratelj i upravitelj nad njenim poslovima i novcem.

Kao što je Espreso već pisao o ovoj temi, iako zarađuje milione, Britni na raspolaganju ima džeparac u iznosu manjem od prosečne američke plate.

Otac pevačice stekao je kontrolu nad imovinom i finansijama svoje ćerke 2008. godine, nakon njenog javnog nervnog sloma. Prošle godine on je zbog bolesti prebacio veliki deo kontrole advokatici Džodi Montgomeri kao privremenom konzervatoru.

Džejmi Spirs nedavno je komentarisao akcije pokreta #FreeBritney rečima “Sve te teorije zavere su proizvodi ljudi koji nemaju pojma šta govore. Svet jednostavno ne zna o čemu je ovde reč. Ja moram da podnesem izveštaj sudu o svakom petoparcu koji potrošim. Kako bih mogao da ukradem bilo šta? Svestan sam da mnogi fanovi misle da je Britni lišena slobode i prisiljena da radi stvari koje su protiv njene volje u nekoj meri, ali to su gluposti. Ovaj konzervatorski status je do sada bio korisna stvar za moju porodicu i nadam se da će se nastaviti.”

Nakon jučerašnjeg saslušanja, sud je odlučio da se konzervatorski status nastavlja.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.