Britni Spirs zahteva da je sud oslobodi očevog starateljstva
Foto: Wikipedia

užasi muzičke industrije

Britni Spirs zahteva da je sud oslobodi očevog starateljstva

Britni Spirs je uspela da angažuje advokata koji će od nadležnih institucija tražiti da se njenom ocu Džimiju Spirsu oduzme starateljstvo koje ima nad njom više od decenije i prestane da kontroliše njen život.

Objavljeno: 16:33h

Poznata pevačica već 12 godina ne može samostalno da odlučuje s kim će se viđati, kuda će ići, šta će kupiti i raditi a da za to ne zatraži odobrenje od oca koji je sudskom odlukom postavljen za njenog staratelja posle nervnog sloma koji je Britni doživela 2008. godine.

Mediji su došli do dokumenta kojim njen advokat traži da o nekretninama i novcu pevačice nastavi da brine menadžerka, Džodi Montgomeri, koja privremeno obavlja taj posao i „odlučno se protivi“ da njen otac ponovo preuzme tu funkciju.

Pročitajte tekst koji smo ranije objavili na ovu temu: Britni Spirs je žrtva pohlepe svog oca i muzičke industrije

Džejmi Spirs je prošle godine privremeno odstupio od starateljstva iz zdravstvenih razloga, ali bi trebalo ove godine da nastavi. Prvih 11 godina starateljstva, Džejmi je svoje nadležnosti obavljao u saradnji sa advokatom Endrjuom M Voletom koji je dao ostavku prošle godine i ocu prepustio potpunu kontrolu.

Obožavaoci Britni Spirs su na društvenim mrežama pokrenuli akciju #FreeBritney kojom se zalažu da pevačica konačno počne sama da upravlja svojim životom. Pevačica je pokušala da demantuje da je otac drži u bilo kakvom obliku zatvora.

„Ti teoretičari zavere nemaju pojma. Sud u Kaliforniji će odlučiti šta je najbolje za moju ćerku. Moja obaveza je da prijavim sudu svaki dolar koji sam potrošio. Kako bih, pobogu, mogao nešto da ukradem? Ljudi nam prete i smrću, Ne želim takve obožavaoce. Ja volim svoju ćerku i svoju decu“, kaže Džejmi Spirs u intervjuu koji je dao za Pejdž siks.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.