Marko Mandić: Ne smem da otkrijem na čiju se kevu ložim, a od riba se branim tajnom tehnikom! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

Espreso intervju nedelje

Marko Mandić: Ne smem da otkrijem na čiju se kevu ložim, a od riba se branim tajnom tehnikom! (VIDEO)

O tome kako je počeo da se bavi muzikom, o svojim pesmama i novom albumu, pričao je u intervjuu za naš portal mladi pevač
Objavljeno:

S obzirom da većina devojaka po društvenim mrežama komentariše kako je Marko sladak i šarmantan, pitali smo ga kako izlazi na kraj sa obožavateljkama. A on za to ima jednu "tajnu tehniku". :)

- Ne izlazim iz kuće - rekao je Mandić kroz smeh.

foto: Filip Plavčić

Marko Mandić, zajedno sa Nemanjom Filipovićem, piše tekstove i radi muziku za svoje pesme. Jednom prilikom je rekao kako većina njegovih pesama ima nekih autobiografskih elemenata, a jedna od njegovih pesama nosi naziv "Keva" pitali smo ga da li se ikada ložio na kevu nekog svog ortaka.

- To najbolje mogu da objasnim time da smo mi u društvu mnogo slobodni kada su fore za kevu u pitanju i onda je iz toga nastala ta pesma - odgovorio nam je Marko, ali nije želeo da nam otkrije da li je reč o nekoj konkretnoj kevi jer se može desiti da će baš ona gledati ovo.

foto: Filip Plavčić

Mandićeve pesme su jako mladalačke, optimistične, vesele... Pitali smo ga kada će da postane frustrirani Srbin koji pljuje po sistemu.

- NIkad! Pljujem ja po sistemu i po stvarima koje mi se ne sviđaju u četiri zida. Mislim da ima ljudi koji to rade, i koji to verovatno rade bolje od mene, tako da nisam za taj pravac sigurno. Tako da ne verujem da ću se baviti tim temama - odgovorio je Mandić.

foto: Filip Plavčić

Marko Mandić nam je pričao i o svom novom albumu koji je nedavno ugledao svetlost dana.

- Album smo radili skoro dve godine. Napravili smo jednu super zdravu rokenrol, rege, ska priču na tom albumu. Kažem zdravu zato što su tekstovi zaista zdravi u odnosu na ovo što svaki dan slušamo - završio je Marko.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.