Milena Radulović glumi glavnu ulogu u ruskom hororu Super-dubina
Foto: Promo

glumište

Milena Radulović glumi glavnu ulogu u ruskom hororu Super-dubina

U postprodukciji je novi ruski film – horor „Super-dubina“ (ruski naziv: „Кольская сверхглубокая“, engleski naziv: „The Superdeep“). Film je, po vlastitom scenariju, režirao Arsenij Sjuhin, a ljubiteljima filma u Srbiji biće posebno zanimljiv podatak da u „Super-dubini“ glavnu ulogu tumači naša Milena Radulović.

Objavljeno: 13:28h

Lice srpske glumice krasi poster ovog filma, a možete je videti i u trejleru koji je odnedavno dostupan na internetu.

foto: Promo

Milena Radulović je domaćoj publici poznata po ulogama u serijama „Pet“ i „Državni službenik“, kao i po filmu „Balkanska međa“ koji je nastao u rusko-srpskoj koprodukciji. Nedavno je najavljeno da će Milena Radulović tumačiti i jednu od uloga u dugo očekivanom spektaklu „Košare“ u režiji Balše Đoga.

Projekat „Super-dubina“ inspirisan je stvarnim događajima, kao i, sudeći prema trejleru, američkim filmovima „Stvor“ i „Osmi putnik“. Zvanični sinopsis otkriva sledeće: „Mali istraživački tim spušta se ispod površine Zemlje kako bi otkrio kakvu to tajnu skriva najdublja bušotina na svetu. Ono što će otkriti, ispostaviće se, najveća je pretnja ljudskom rodu ikada zabeležena. Sudbina čovečanstva se nalazi se u rukama onih koji su se zaputili u neistražene dubine Zemlje.“

foto: Promo

Koljska ultraduboka bušotina je najdublja poptuno veštačka bušotina na svetu. Dubina bušotine je 12.262 metra, a napravljena je sa ciljem detaljnijih naučnih istraživanja zemljine kore. Takom godina, zabeleženi su razni misteriozni događaji u vezi sa ovom bušotinom – snimljeni su i dokumentovani zvuci za koje nije moglo biti pronađeno racionalno objašnjenje, poput urlika ljudi u agoniji. Radnja filma je smeštena u 1984. godinu, a pored Milene Radulović u ovom hororu glume: Nikita Bjuvbanov, Maksim Radugin i drugi. Planirano je da film „Super-dubina“ ima premijeru sredinom septembra 2020. godine.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.