Vreme je za Getu: Evo šta sve treba da znate drugog dana Exita! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Promo

ROKANJEEEEE!

Vreme je za Getu: Evo šta sve treba da znate drugog dana Exita! (FOTO) (VIDEO)

Već tradicionalno, publika Exita deli se na koncertnu publiku, koja ide da uživo vidi najaktuelnije svetske bendove, zatim ekipu koja iščekuje lude žurke do jutra na Dance areni, i festivalske avanturiste koji nisu mnogo izbirljivi
Objavljeno: 15:14h

Ukoliko ipak niste fanovi, na Fusion stejdžu vas čeka prava zabava - od ljubljanskog sastava Borghesia koji će nastupiti između 23h i 00:00h, začetnika EBM i elektronskog dark-rok zvuka na ovim prostorima, preko Iskaza, Ritma nereda, Kultur Shocka s Edom Maajkom, pa sve do sevdalinki Boža Vreća i njegovog ansambla Halka,

Ipak ko voli hardcore, može da uživa uz švedski bend, Raised Fist na Explosive bini, koji će nastupiti malo posle ponoći.

foto: Promo

Bilo da volite ludilo uzbuđenja i adrenalin, ili idete na Egzit samo da bi uživali na festivalu, provod vam je zagarantovan. Moći ćete da uživate uz latino zvuke ili da kulirate na Reggae stejdžu. Imaćete priliku i da đuskate sa slušalicama na Silent Disco stejdžu i postanete zvezda večeri na Karaoke stejdžu.

foto: Promo

Novitet je Stargate, na potpuno novoj festivalskoj lokaciji - u Planetarijumu na Petrovaradinskoj tvrđavi, gde će posetioci moći "da dožive delić svemira pod zvezdanim nebom". Kako je najavljeno, hit festivala biće Zip-Line kojim će se posetioci željni avanture spuštati niz dugačku sajlu sa pogledom na ceo festivalski prostor.

foto: Promo

Zamena četvorodnevnih vaučera-ulaznica za obavezne festivalske narukvice odvija se na tri lokacije - ispred Gradske kuće u centru Novog Sada, u Egzit kampu na Štrandu i ispod glavnog ulaza na Petrovaradinsku tvrđavu. Prilikom zamene potrebno je prikazati lični dokument.

foto: Promo

Ukoliko još niste nabavili svoju kartu, ulaznice će tokom trajanja festivala biti dostupne i na svim festivalskim blagajnama na tvrđavi, svakog dana od 19h do 03h. Jednodnevne trenutno koštaju 2.990 za četvrtak, 3.990 za petak, 3.490 za subotu i 3.990 dinara za nedelju. Četvorodnevne ulaznice za Egzit dostupne su po ceni od 14.990 dinara, odnosno 4.990 dinara za Sea Dance, te 16.990 dinara za celu Egzit Avanturu, odnosno oba festivala.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.