Obucite narandžasto! Danas je u Beogradu veliko finale Orange Week! (FOTO)
Foto: Promo

za svakog po nešto

Obucite narandžasto! Danas je u Beogradu veliko finale Orange Week! (FOTO)

Veliko finale manifestacije Orange Week – nedelje Holandije u Beogradu je danas i povodom toga će biti održano nekoliko događaja na više lokacija u gradu
Objavljeno: 18:16h

Zvezda večeri je legendarni holandski di-džej, pravi majstor svog zanata koji je 10 godina bez prekida bio na listi top 100 di-džejeva DJ MAG liste - Marco V. Domaću podršku činiće mu sjajni duo Zap Me Strobe, Pessto, Stereo Republic, Divolly & Markward, Aero, Cavin Viviano, Erik Iker i Cyber.

Specijalno dizajnirana bina uz ORANGE LASER SHOW i specijalne efekte učiniće da osetite pravi duh Holandije, zato spremite vašu najluđu narandžastu kombinaciju i dođite da đuskate na podijumu za igru koji se nalazi na jednoj od najlepših lokacija u zemlji – Beogradskoj tvrđavi!

Karte za Orange Party možete nabaviti po ceni od 500 rsd na svim prodajnim mestima Eventima i DD tickets-a, kao i u prostorijama agencije Jungle Tribe – Gospodar Jevremova 49.

foto: Promo

Tokom trajanja nedelje Holandije Palata „Albanija“ i Most na Adi su u večernjim satima osvetljeni narandžastom bojom, a narandžasti tramvaj kruži ulicama Beograda.

Orange Week su omogućile sledeće holandske kompanije: Heineken i Vahali (zlatni sponzori); Levi9, Kupujem prodajem i Wind Vision (srebrni sponzori); Nul Tien i Pheno Geno (bronzani sponzori). Gradska uprava grada Beograda podržava Orange Week.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.