Počela prodaja ulaznica za svečanu premijeru filma "Realna priča" Gordana Kičića
Foto: Promo

novi domaći film

Počela prodaja ulaznica za svečanu premijeru filma "Realna priča" Gordana Kičića

Komedija-drama Realna priča, rediteljski prvenac Gordana Kičića, premijerno će biti prikazana 12. novembra

Objavljeno: 12:39h

Počela je prodaja ulaznica za svečanu premijeru filma "Realna priča", koja će se održati 12. novembra u 20.30 sati u Sava Centru. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Sava Centra, kao i na svim prodajnim mestima Tickets.rs.

Rediteljski prvenac Gordana Kičića „Realna priča“ prati život glumca Veljka Radisavljevića, koji ima utisak da se ceo svemir urotio protiv njega. Glavni junak misli da je hodajući problem i čvrsto veruje da sav nesklad stvaraju ljudi oko njega, zbog čega često upada u komične sukobe sa prijateljima, porodicom, kolegama, pa čak i slučajnim prolaznicima. U isčekivanju velike uloge za koju veruje da će rešiti sve njegove probleme, Veljko počinje da gubi osećaj za realnost.

Pored Gordana Kičića, koji se ovoga puta našao u trostrukoj ulozi, reditelja, producenta i glumca, u filmu, kao njegova direktna partnerka igra Nina Janković, a tu su i Nebojša Cile Ilić, Branimir Brstina, Katarina Gojković, Vojin Ćetković, Dejan Lutkić, Gorica Popović, Svetozar Cvetković i Nenad Jezdić.

Film će se od 14. novembra naći na repertoaru bioskopa širom Srbije i regiona.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.