Ovi prijatelji i kolege ispratili su Marinka Madžgalja na večni počinak  (FOTO)

svi u suzama

Ovi prijatelji i kolege ispratili su Marinka Madžgalja na večni počinak (FOTO)

Sahrani Marinka Madžgalja prisustvovale su njegove brojne kolege glumci i muzičari koji su poznavali ili bili poštovaoci proslavljenog umetnika
Objavljeno: 19:33h
Glumac Marinko Madžgalj sahranjen je danas na Novom bežanijskom groblju uz prisustvo članova porodice, prijatelja i brojnih kolega.
Sahranjen Marinko Madžgalj! Grobljem odzvanjali majčini krici: Maki, Maki... Ne mogu ja to! (FOTO) (VIDEO)
Filip Plavčić
Majci Marinka Madžgalja pozlilo na komemoraciji! (FOTO) Marinka na komemoraciji koja je održana u "Ateljeu 212". Mili moj batice, ljubi te i voli brat! Gordan Kičić se oprostio od svog Marinka (FOTO)
Filip Plavčić
Orkestar je svirao Ružo moja, a svi su plakali: Ovako je protekao poslednji oproštaj od Madžgalja (FOTO) pojavile su se glumčeve brojne kolege. Srce da vam pukne od tuge: Svi pevali u suzama uz Marinkov Svadbarski sokak! (FOTO) (VIDEO)
Filip Plavčić
Tražio bi da pričamo gluposti, da lupamo da bi se on smejao: Dirljiv oproštaj Amidžića i Milošević od Madžgalja! Mima Karadžić, kao i mladi glumici Petar Benčina i Ivan Mihailović. Mirjana Madžgalj: Vratite mi mog Marinka da ga majka još jednom poljubi! (FOTO)
Filip Plavčić
Majci Marinka Madžgalja pozlilo na komemoraciji! (FOTO) muzičari Miki Perić i Nenad Knežević Knez. Amidžić tri dana plakao, pa jedva progovorio: U šoku sam i paklu zbog Marinkove komemoracije i sahrane
Filip Plavčić
Poslednji pozdrav prijatelju: Ognjen Amidžić posvećuje emisiju Marinku Madžgalju (VIDEO) Dragan Jovanović i Srđan Timarov takođe su došli da isprate glumca na večni počinak. Sad smo u suzama od tuge, a ovako nam ih je Madžgalj mamio humorom! (FOTO) (VIDEO)
Filip Plavčić
Kao da je predosećao: Samo 20 dana pred smrt Madžgalj se krstio u Ostrogu! Glumac Gordan Kičić na sahranu je došao u društvu supruge Zorane. Poslednja pesma Marinka Madžgalja! Pevao je nama, sada peva sa anđelima! (VIDEO)
Filip Plavčić
Kalinić skrhan zbog smrti Madžgalja! Bogu nije dovoljno što režira život, već je... (FOTO) Saša Matić takođe je prisustvovao sahrani u društvu pevačice Marine Tadić. Voli te tvoj brat mjau: Ovako se Dragan Marinković Maca oprostio od Madžgalja (FOTO)
Filip Plavčić
Poslednje reči! I njegova oproštajna poruka publici dokazuje kolika je ljudina bio Madžgalj! (FOTO) Ninu Janković takođe je potresla smrt Marinka Madžgalja. Atelje 212 se oprostio od Madžgalja: Otišao je Gaga, a sada i naš dragulj - Marinko! (FOTO)
Filip Plavčić
Ne može pred publiku: Predstava Dubravke Mijatović otkazana zbog Marinkove smrti Goran Jevtić došao je da se poslednji put pozdravi sa kolegom. Srceparajuće: Amidžić nije mogao da priča od bola, pa se ovim stihovima oprostio od Madžgalja!
Filip Plavčić
Voleću ovu suzu, koju nikad nisam hteo! Oproštaj Andrije od Madžgalja će rasplakati i najtvrđe srce! Branimir Brstina i Nebojša Ilić zajedno su bili na sahrani. Madžgalj je krio od porodice svoju bolest: Razlog za to će vas rasplakati!
Filip Plavčić
Želim da moja ćerka bude dobar čovek! Ovo je Marinko poručio svojoj mezimici! (VIDEO) Glumac Nebojša Glogovac sam je došao na sahranu. I ko može da ga ne voli? Evo šta je Madžgalj rekao posle razvoda od Dubravke!
Filip Plavčić
Sad je kasno da se kajem... Uz jako neobičnu poruku i ovu pesmu se Sergej oprostio od Madžgalja! Ognjen Amidžić došao je zajedno sa suprugom Danijelom Dimitrovskom. Srceparajuće: Ovih 6 naših zvezda će najteže podneti smrt Marinka Madžgalja (FOTO)
Filip Plavčić
Posle ovog intervjua je Madžgalj saznao da je bolestan: Ognjen i ja spremamo novu emisiju! Tanja Bošković i Vanja Milačić takođe su došle na sahranu.
Filip Plavčić
Tragične sudbine koje su potresle Balkan:Ovi velikani su otišli bez poslednjeg naklona! (FOTO) Tijana Dapčević i Igor Lazić Nigor zajedno su došli na sahranu.
Filip Plavčić
Milan Kalinić i Gorica Popović
Filip Plavčić
Filip Plavčić
Marinko Madžgalj preminuo je 26. marta posle duge i teške borbe sa rakom pankreasa.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.